Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Lugter dit køleskab af gammel mad? Så tjek om du har husket at rengøre her

Hus og have

27/03/2024 07:52

Kathrine Frich

De færreste kender til dette lille sted på køleskabet, som kan blive virkelig klamt.

Det viser sig, at selvom det er et af de mest brugte rum i dit hjem, har køkkenet stadig nogle overraskelser i vente til dig.

Det skriver Mirror

Du tror måske, du ved alt, hvad der er at vide om dit køleskab, men det viser sig, at mange mennesker ikke havde nogen som helst anelse om, at deres apparat gør mere end blot at nedkøle og opbevare din mad.

Rens dit hul

Et hemmeligt hul inde i køleskabe, der fyldes op med snavs og slim, har gjort folk online fuldstændig chokerede, da de ikke anede, at de skulle rense det ud regelmæssigt.

Indholdsskaber Chloe postede sin opdagelse på sin TikTok-konto - @thesimplemum - og det samlede hurtigt næsten 50.000 likes og hundredvis af kommentarer fra andre brugere, som heller ikke havde indset, at dette var en funktion ved deres køleskabe.

"Jeg kan ikke være den eneste person, der ikke vidste, at du skulle rense dette hul i dit køleskab," sagde indholdsskaberen og pegede på det lille hul i bagsiden af ​​hendes apparat.

"Jeg har fået vandpytter hernede i ugevis," forklarede Chloe og angav bunden af ​​hendes køleskab - hvor man normalt har frugt- og grøntsagsskuffer - i videoen.

"Jeg troede, at mit køleskab var i stykker, og jeg Googlede det lige, og det er dette lille hul. Kondensen drypper ned, og den bliver fyldt med slim og snavs og s**t. Glem ikke at rense dit hul," rådede hun sine følgere.

Anede det ikke

Mange andre brugere var lige så overraskede, som hun var, med en kommentar:

"Det tog mig evigheder at følge lugten og finde mit hul."

En bruger skrev: "Jeg er 56 år gammel, og jeg fandt lige ud af det for et par uger siden."

En anden var enig og bemærkede: "Hvad? Hvordan er jeg nået til 45 og ikke vidst dette?"

I en opfølgende video forklarede indholdsskaberen, hvordan hun havde renset denne del af sit køleskab, og rådede til at bruge en vatpind på yderkanten til at tørre eventuel slim væk.

I disse dage kommer køleskabe ofte med et rengøringstilbehør til denne funktion, og hvis du er i tvivl om den bedste fremgangsmåde, bør du altid vælge at læse producentens instruktionsmanual grundigt for at få bedste praksis for dit apparat.

Mest Læste

Annonce