Hvordan kan din organisation understøtte innovation?

COI inviterer til Innovationscafé på DOKK1 i Aarhus. Praktikere og forsker fortæller om, hvordan organisering har konsekvenser for innovation.

Der er mange forskellige måder at understøtte innovation på organisatorisk. Hvad kan vi lære af hinandens erfaringer med at skabe organisationer, der får innovation til at ske? Del dine erfaringer, bliv inspireret og inspirer andre, så vi i fællesskab bliver skarpere på, hvad fordelene og ulemperne ved de forskellige valg er.

Dagen vil byde på hyggelig caféstemning og diskussioner på baggrund af oplæg fra:

Kirsten Engholm Jensen: Innovationsprojektleder, Strategi & Udvikling, Aarhus Kommune
Mads Leth Felsager Jakobsen: Lektor ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet
Lisa Gramkow Østergaard: Chefkonsulent, Ledelsessekretariatet, Ikast-Brande Kommune

 

Center for Innovation i Aarhus (CFIA) sætter med deres flotte lokaler i DOKK1 rammen for Innovationscaféen. Der vil blive serveret forfriskninger i pausen.

Tid og sted:

Mandag den 6. juni 14.00-16.00

Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C

Tilmelding senest mandag den 30. maj til Andreas Meyer-Juhlin [email protected]

 
COI - Center for Offentlig Innovation på DenOffentlige.dk Formål Center for Offentlig Innovation (COI) er et nationalt center, der understøtter øget kvalitet og effektivitet i hele den offentlige sektor gennem innovation. COI samarbejder med innov...
Aktivitet: Artikler: 105 | Events: 4 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 13.11.20 Infrastruktur
  Lokale initiativer modtager 53 millioner fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

  Hvad har en energi-ø på Bornholm til fælles med filmbyen i Aarhus, og hvilke ligheder er der mellem lystfiskeri i Limfjorden og byggeriet ved Femern Bælt på Sjælland? Alle udgør unikke erhvervspotentialer for dansk erhvervsliv, og derfor modtager 11 lokale initiativer nu i alt 53 mio. kr. fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

 • 09.11.20 Infrastruktur
  Regeringen lancerer nye initiativer for at hjælpe corona-ramte danskere

  Nedlukninger i flere europæiske lande samt i dele af Danmark skaber stor usikkerhed om fremtiden for dansk økonomi. For at imødegå de aktuelle udfordringer og ruste Danmark til en ny bølge af coronavirus påbegynder regeringen nu forhandlinger om finansloven og en samlet grøn genstart med stærkt fokus på økonomisk tryghed og sikring af danske arbejdspladser.

 • 04.11.20 Infrastruktur
  Dom er vigtigt skridt for Femern Bælt-forbindelsen

  Forbundsforvaltningsdomstolen i Leipzig har givet den endelige tilladelse til at bygge tunnelen under Femern Bælt.

 • 03.11.20 Infrastruktur
  Landdistrikterne halter efter resten af Danmark

  Størstedelen af landet har frem mod coronakrisen haft stigende beskæftigelse og vækst, men ny redegørelse slår samtidig fast, at væksten er lavere i områder uden for de større byer.

 • 30.10.20 Infrastruktur
  Tre kandidater til årets Brolæggerpris

  Dommerkomitéen i Brolæggerlauget i DI Dansk Byggeri har indstillet tre kandidater til Brolæggerprisen. Et af projekterne er ny granitbelægning i forbindelse med nye pullerter på Amalienborg Slotsplads. I Esbjerg er det lange strøg med granit i smukke mønstre i Kongensgade blevet indstillet, mens Aarhus er kommet i betragtning for et nyt byrum i Filmbyen i Aarhus.