Ikast-Brande Kommune har ansat ny kommunaldirektør

Vicekommunaldirektør rykker ind på kommunaldirektør-kontoret med virkning fra 1. februar næste år.

Et enigt byråd i Ikast-Brande Kommune har peget på, at Flemming Storgaard skal stå i spidsen for IkastBrande Kommune og arbejdspladsens 3200 medarbejdere. Flemming Storgaard er i dag
vicekommunaldirektør ved kommunen, hvor han har været ansat siden 2009. Han tiltræder stillingen som kommunaldirektør den 1. februar 2018.

Flemming Storgaard er 52 år og uddannet revisor og cand.merc. i strategi og ledelse. Borgmester Carsten Kissmeyer glæder sig sammen med det øvrige byråd over ansættelsen af Flemming Storgaard.
 
- Vi har haft et stærkt ansøgerfelt, hvor Flemming til slut slog de andre på målstregen ved at have en større og bredere erfaring med topledelse inden for den kommunale verden. Vi glæder os til et godt og frugtbart samarbejde med den nye kommunaldirektør.
 
Flemming Storgaard afløser Henning Hansen, som har været kommunaldirektør i Ikast-Brande Kommune siden 2006.
Emneord: Flemming Storgaard, Henning Hansen, Ikast-Brande Kommune, Carsten Kissmeyer, Kommunaldirektører, 180917
Ikast-Brande Kommune på DenOffentlige.dk Ikast-Brande Kommune
Aktivitet: Artikler: 15 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 18.09.17 Infrastruktur
  18 kommuner er dyrere end før finanskrisen

  Ny opgørelse fra Boligsiden.dk viser, at husene i 18 kommuner nu er dyrere end før finanskrisen.

 • 24.05.17 Velfærd
  Fællesskabsforening skal skabe nyt liv i byrum

  Ikast-Brande Kommune vil i samarbejde med borgerne i Bording og lokale erhvervsdrivende etablere en ny fællesskabsforening. Foreningen skal medvirke til, at der kommer flere aktiviteter og nye traditioner i Bordings nye byrum. Projektet, som løber over de kommende fire år, støttes økonomisk af Realdania.

 • 27.06.17 Politik
  Her er de 44 frikommuner - i otte netværk

  Regeringen har udpeget otte frikommunenetværk, der består af i alt 44 forskellige kommuner. De får i de næste fire år frihed til at afprøve nye ideer og løsninger i praksis.

 • 03.03.15 Velfærd
  Ny aftale om kørsel med Midttrafik udnytter alle kilometer

  Ikast-Brande Byråd har besluttet, at det fra 15. marts 2015 er det regionale trafikselskab Midttrafik, der skal tilrettelægge kørsel for kommunen. Den nye aftale får betydning for alle de borgere, der har fået bevilget kørsel af kommunen. Borgernes bevilling fortsætter uændret, men kørslen er tilrettelagt anderledes, end de er vant til.

 • 29.09.14 Politik
  Almene boliger i kommunernes mindre byer er truet af kollaps

  Seks midt- og vestjyske kommuner beder Carsten Hansen (S), minister for by, bolig og landdistrikter, om at finde en national løsning for at afværge økonomisk usikker fremtid for lejerne.