Foto: Vejdirektoratet
Foto: Vejdirektoratet

Spor spærres på Vejlefjordbroen

Infrastruktur

26/06/2022 14:08

Redaktionen

På Vejlefjordbroen er en fuge blevet beskadiget, og derfor tager Vejdirektoratet nu hul på arbejdet med at reparere den. Det sker onsdag den 29. juni.

Onsdag aften den 29. juni tager Vejdirektoratet fat på at reparere en beskadiget fuge i det sydgående spor på Vejlefjordbroen.

Fugerne er en vigtig del af brodækket, da de sikrer, at broen kan bevæge sig i forbindelse med de temperatursvingninger, der får brodækket til at udvide sig om sommeren og trække sig sammen om vinteren.

Arbejdet på Vejlefjordbroen sker om natten for at genere trafikanterne mindst muligt.

Information til trafikanterne

Trafikanter vil blive påvirket af fugearbejdet, hvis de benytter broen i sydgående retning fra kl. 18.30 til 05.30 natten mellem onsdag og torsdag og natten mellem torsdag og fredag fra den 29. juni til den 1. juli.

To ud af tre spor vil være farbare om aftenen frem til kl. 22.00, hvor yderligere en afspærring bliver sat op, så kun ét spor er farbart om natten.

Mens arbejdet står på, vil der således være ét eller to farbare spor, og omkring vejarbejdet vil hastighedsgrænsen være nedsat til 80 km/t. Trafikken i nordgående retning kan fortsat køre i tre spor under hele arbejdet.

Vejdirektoratet forventer, at arbejdet er færdigt senest fredag morgen den 1. juli kl. 05.30, så trafikanterne igen kan benytte alle broens tre spor i sydgående retning. I forbindelse med arbejdet bliver der brugt et stillads under broen, men det får ingen betydning for trafikken.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Mest Læste

Annonce