Arkivfoto: Presse-fotos.dk
Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Store problemer på motorvejene: 72 kilometer langsom trafik efter lastbil satte sig på tværs

Infrastruktur

05/01/2024 08:56

J. Bøgen

Det kommer vist til at tage noget tid at få den kø afviklet ...

Hvis man troede, at det ville blive bedre med trafikken, efter det voldsomme snefald var overstået, må man nok revurdere de forhåbninger.

Sne, voldsomme frostgrader, sort is og mange andre problemer udfordrer nemlig stadig trafikken, og her til morgen er det i høj grad bilister på E45 i retning fra Vejle mod Aarhus, der må have ekstra tålmodighed.

Tidligere her til morgen var der nemlig en lastbil, der tidligere spærrede motorvejen ved 58 Hedensted. Den er blevet fjernet, og motorvejen er genåbnet, men ikke før, det fik smidt en ordentlig kæp i trafikhjulet.

Og ifølge P4 Trafik er der nu langsom trafik og kø over en strækning på vanvittige 72 kilometer - hele vejen fra Nord for Vejle til Aarhus.

Lukkede motorveje

På Lolland er der flere motorvejsstrækninger, der simpelthen er blevet spærret af, fordi der er så meget vand på vejbanen, at man ikke kan køre der.

Allerede ved E47s start er der spærret, og det gælder hele vejen fra 50 Rødbyhavn til 48 Maribo. Hvis man allerede er på motorvejen, bliver man ledt af ved netop 48 Maribo.

Mellem 46 Sakskøbing og Rudehave er højre spor desuden spærret, også på grund af vand på vejen, men motorvejen er altså ikke helt spærret.

Mest Læste

Annonce