Regeringen dropper fædrechecken

Politik

27/11/13 8:21

Jesper Lohse

Først dropper regeringen øremærket barsel og nu fædrechecken

Foreningen Far trækker på smilebåndet og ryster på hovedet. Vi tror ikke, fædre checken ville have den store effekt, men oplever at regeringen gør den danske befolkning til grin. Det, der er behov for, er en modernisering af familielovgivningen og praksis i Danmark for de mange moderne familier.

Foreningen Far anbefaler skrivelser til begge forældre, familiegrupper med frit valg for deltagelse af begge forældre samt 3 måneders barsel til begge forældre med mulighed for, at overføre perioden til den anden forælder. Vi sikrer herved det frie valg, lige muligheder og retssikkerheden for hele familien.

Links:

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2013/11/27/162744.htm

http://politiken.dk/indland/politik/ECE2144598/foreningen-far-det-er-saa-pinligt/

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.