Jane Wiis stopper som direktør i KL

Jane Wiis stopper som direktør for at starte i et nyt job som kommunaldirektør i Slagelse Kommune.

Siden 2012 har Jane Wiis været direktør i KL med ansvar for børn, folkeskole, teknik, miljø, socialområdet, sundhed, digitalisering og arbejdsgange og IT-arkitektur.

Jane Wiis er uddannet cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet. Hun har solid kommunal erfaring fra både Blaabjerg, Københavns og Greve kommuner og senest Frederikshavn Kommune, hvor hun var kommunaldirektør fra 2006 til 2012.


”Da Jane startede i KL medbragte hun 20 års kommunal erfaring i bagagen samt en markant og udadvendt personlighed. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Jane, som i den grad har været med til at drive udviklingen på en række af de helt store velfærdsområder i kommunerne. Heldigvis er det jo ikke et endeligt farvel. Som kommunernes forening får vi i KL masser af gensyn med Jane i hendes nye stilling som kommunaldirektør. Jeg vil ønske hende og Slagelse al held og lykke fremover,” siger KL’s administrerende direktør, Kristian Wendelboe.

Jane Wiis tiltræder som kommunaldirektør i Slagelse Kommune den 15. august 2016.

Emneord: Jane Wiis, KL, Kommunaldirektører, Slagelse Kommune, Kommunernes Landsforening, Navne 0716
KL på DenOffentlige.dk Kommunernes Landsforening (KL) er en privat interesse- og medlemsorganisation for alle 98 kommuner i Danmark. Det er KL's formål, at varetage de danske kommuners fælles interesser og bidrage til,...
Aktivitet: Artikler: 113 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også