Jesper Daugaard ny direktør i Guldborgsund

Byrådet i Guldborgsund har på sit møde den 12. december vedtaget at ansætte Jesper Daugaard som ny direktør pr. 1. februar 2014.

Jesper Daugaard kommer fra en stilling som centerchef for Dagtilbud og Skoler i Helsingør kommune og har tidligere været arbejdsmarkedschef i Esbjerg samt direktør i Hørsholm kommune.

”Jesper har en bred ballast at trække på, som vi glæder os til at få gavn af i Guldborgsund kommune. Jeg er ikke i tvivl om, at Jesper med fordel kan se på mange områder med nye øjne, og at han vil være et stort aktiv for kommunen”, siger borgmester John Brædder.

Jesper Daugaard

Jesper Daugård vil indgå i den samlede direktion på fire direktører. Direktionen arbejder som én samlet enhed med stor vægt på den interne vidensdeling og opgaveløsninger på tværs.  Der er naturligvis stadig en arbejdsfordeling mellem direktørerne, og Jesper Daugaard bliver kontaktdirektør for henholdsvis Arbejdsmarkedsudvalget samt Børne, Familie og Uddannelsesudvalget.

”Vi ser i direktionen meget frem til at få Jesper som ny kollega og til at få hans input til det videre arbejde med den løbende udvikling af kommunen som arbejdsplads og leverandør af service og løsninger til borgerne”, siger kommunaldirektør Claus Thykjær.

Jesper Daugaard er uddannet i statskundskab fra Århus Universitet og har en master i public policy fra RUC. Han har 3 døtre, Line på 22, Emilie på 17 og Sofie på 11 år, og er gift gennem 22 år med Birgitte Daugaard, som er pædagogisk-administrativ konsulent. Jesper har stor interesse for sport og idræt - både som udøvende og som tilskuer.

 
Guldborgsund Kommune på DenOffentlige.dk Guldborgsund Kommune
Aktivitet: Artikler: 4 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 01.06.21 Ledelse
  Direktør for Landbrugsstyrelsen fratræder

  Stillingen som direktør vil snarest muligt blive slået op efter gældende regler.

 • 28.05.21 Ledelse
  Søren Brostrøm indtræder i WHO’s globale bestyrelse

  Sundhedsstyrelsens direktør har i den forløbne uge været i Geneve for at deltage i WHO’s årlige Verdenssundhedsforsamling. Ligesom i 2020 finder den sted virtuelt, men fordi Søren Brostrøm har ledet møder i en af de to hovedkomitéer, har han deltaget i Geneve.