Køge kommune mangler rengøringspersonale

Genåbning af skoler og daginstitutioner har krævet en helt ekstraordinær indsats fra Køge Kommunes rengøringsafdeling. Derfor beder ETK nu kommunens borgere om hjælp til at finde ekstra rengøringsfolk.

Rengøringen på Køge Kommunes skoler og daginstitutioner skal være i top – og særligt i situationen med corona-virus bliver der hver dag leveret en ekstraordinær indsats fra rengøringspersonalet. Faktisk bliver der gjort så meget rent, at ETK Rengøring nu søger efter personale.

Den 15. april åbnede de første skoler i Køge Kommune op for de små børn og fredagen efter fulgte daginstitutionerne efter. Åbningen af de offentlige skoler og daginstitutioner er sket med forudsætning af et øget fokus på renhold for både personale på institutionerne og for det tilknyttede rengøringspersonale.

ETK Rengøring har normalt ansvar for to ud af fem distrikter i Køge Kommune, men yder i denne situation en ekstra rengøringsindsats i alle kommunens distrikter. Der er indført ekstra daglig rengøring på både skoler og institutioner samt offentlige toiletter. Der er nedsat et ”flyverhold” til akutte rengøringsopgaver. Og så er ETK Rengøring ansvarlig for Køge Kommunes indkøbte spritbeholdning til håndsprit og desinfektion af kontaktflader på kommunens institutioner.

En livsvigtig rengøringsindsats

Den store rengøringsindsats har krævet mange ressourcer fra ETK Rengøring, og derfor søger Køge Kommune nu med lys og lygte efter flere rengøringsassistenter, rengøringsteknikere og serviceassistenter, der kan her og nu kan bistå med det store rengøringsarbejde COVID-19-situationen kræver.

”Vi er hårdt presset på rengøringsområdet og har rigtig meget brug for ekstra hænder. Med dette opråb håber vi, at Køges borgere vil være med til at sprede budskabet om manglen på folk, så vi kan få nogle flere henvendelser. Rengøringspersonalet spiller en livsvigtig rolle lige nu. ” siger Torben Hansen, rengøringschef for ETK Rengøring. 

Stillingerne skal søges ved at sende en mail til Torben Hansen på [email protected].

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Kommunalt
  Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

  Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august

 • 25.06.21 Kommunalt
  Kommunerne kan få store gevinster ud af corona-krisen

  Der er mange gode erfaringer fra corona-krisen på sundheds- og ældreområdet, viser en ny rapport fra VIVE. Kommunerne kan få store gevinster ud af at arbejde systematisk med at fastholde og videreudvikle de positive erfaringer, de har gjort sig lokalt, mener formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA Torben Hollmann.

 • 24.06.21 Kommunalt
  Første gang i 50 år: Særlig fisk fundet i dansk å

  For første gang i over 50 år er der fundet unger af den hvidfinnede ferskvandsulk. Det er sket i Susåen, hvor moder-fiskene blev sat ud for tre år siden efter at være importeret fra Sverige. Ulken er en del af et naturgenopretningsprojekt, der skal sikre bevarelsen af den tykskallede malermusling, hvis unger er afhængige af at kunne sætter sig på ulkens gælder.

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.