Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Borgmester troede, han havde lungebetændelse - sandheden var langt mere alvorlig

Kommunalt

21/10/2022 14:41

J. Bøgen

Han er ny langtidssygemeldt.

Høje-Taastrups borgmester Michael Ziegler (K) har på Facebook skrevet et længere indlæg, hvor han fortæller, at han er langtidssygemeldt, fordi han har akut leukæmi.

Det skriver sn.dk.

I opslaget fortæller han, at han har skrantet på det seneste, hvilket blandt andet betød, at han ikke var til stede, da man godkendte Høje-Taastrups budget fornyeligt.

"Jeg har akut leukæmi. Og på mandag starter jeg behandling med kemoterapi. Foran mig ligger nogle rigtig hårde måneder, hvor jeg kommer til at tabe både hår og vægt og ja i det hele taget ligne en skygge af mig selv, skriver han og fortsætter:

Jeg har lidt friskt spurgt lægen, om der er mulighed for at arbejde, mens jeg er i behandling. Svaret var ret klart. At være i behandling for leukæmi er et fuldtidsjob. Det har jeg accepteret. Så jeg kommer til at sygemelde mig fra på mandag. Forventningen er, at jeg skal være i behandling og dermed sygemeldt i cirka et halvt år."

Artiklen fortsætter under opslaget.

Den gode nyhed fra Ziegler er, at der ikke er tale om en dødsdom, og at der er grund til optimisme.

"Lige nu er min tilværelse sunket helt i grus. Jeg føler at jeg bevæger mig i en mørk tunnel. Jeg har fået at vide, at der er lys for enden at tunnellen, men jeg kan ikke se det endnu. Heldigvis er der mange omkring mig, som støtter og hjælper mig. De giver mig mod til at tage de første usikre skridt ind i tunnellen. Jeg ved, at de vil holde mig i hånden og trøste mig hele vejen mod lyset. Så det skal nok gå."

Det bliver Kurt Scheelsbeck, der er næstformand for Det Konservative Folkeparti i Høje-Taastrup, der overtager posten som fungerende borgmester.

Redaktionen på denoffentlige.dk ønsker Michael Ziegler god bedring!

Mest Læste

Annonce