Aarhus Kommune tager kritik til efterretning

06/4/11 9:54

Niels Buch Johannsen

Statsforvaltningen Midtjylland kritiserer kommunens procedure i forhold til Enhedslisten i forbindelse med budgetforhand-lingerne i efteråret 2010. Aarhus Kommunes tager kritikken til efterretning.

Statsforvaltningen Midtjylland har i en udtalelse af 6. april 2011 fun-det anledning til at gå i rette med den fremgangsmåde, Aarhus Byråd valgte i forbindelse med budgetforhandlingerne og udarbejdelsen af besparelsesforslag i efteråret 2010. Udtalelsen afslutter hermed sagen rejst 7. december 2010 af byrådsmedlem Jette Jensen fra Enhedsli-sten De Rød-Grønne i Aarhus Byråd, der som eneste byrådsmedlem stod uden for forligskredsen og derfor indbragte sagen, der primært handler om, hvornår visse dokumenter til forligskredsen skulle gøres tilgængelige for Enhedslistens byrådsmedlem.

Aarhus Kommunes juridiske chef, Christian Mølgaard, kommenterer sagen:
”Aarhus Kommune tager naturligvis Statsforvaltningens udtalelse til efterretning i den konkrete sag og i det videre arbejde. Jeg konstate-rer samtidig, at Statsforvaltningen i den pågældende sag ikke foreta-ger sig videre, da det omhandlende materiale er gjort tilgængeligt.”
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.