Strejken er slut – nu skal vi videre

25/09/2012 14:28

Niels Buch Johannsen

Det var en tilfreds rådmand for Sundhed og Omsorg, Thomas Medom, der mandag den 24. september holdt et møde med SOSU-personale, der resulterede i at den strejke der i et par uger har været rundt om på lokalcentre i Aarhus sluttede.

”Jeg er glad og lettet på de ældres vegne, for selv om vi har haft vikardækning de steder hvor arbejdet har været nedlagt, er det aldrig det samme for beboerne, som når det er deres faste personale, der er i nærheden”, siger rådmanden.

”Noget af det, jeg talte med personalet om på mandagens møde, var hvordan personalet kan bruge mest mulig tid hos borgerne, og her var vi fuldstændig enige om, at vi skal have ryddet endnu mere op i den unødvendige dokumentation, end vi allerede har gjort”.

”Det går vi i gang med straks, hvor vi gennemgår journaler og rydder op i dem, så der kun er den nødvendige dokumentation tilbage. Vi vil gå i gang med Kontrolfri Zone version 2. Sundhed og Omsorg har haft et projekt om kontrolfri zone kørende i nogle år. Det vil vi genoplive i en ny udgave. Endelig blev vi på mødet enige om, at understrege, at kritik er velkommen og nødvendig, for at vi kan komme fremad og skabe bedre løsninger og dermed bedre pleje”.

Ud over disse initiativer vil Thomas Medom sørge for, at der er tættere kontakt mellem afdelingens topledelse og medarbejderrepræsentanter. Det skal blandt andet ske ved at han sammen med direktøren tager på besøg hos de lokale medudvalg og én gange om året holder møde med samtlige tillidsrepræsentanter for SOSU-personalet.
 

Mest Læste

Annonce