Løn- og økonomisystem effektiviserer administrationen

27/1/12 1:49

Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune underskrev i dag en 6-årig kontrakt om et nyt løn- og økonomisystem med Fujitsu og Silkeborg Data. 15 kommuner har været i fælles udbud og kommunerne har på baggrund af udbuddet truffet individuelle valg om leverandør. Med i Faaborg-Midtfyn Kommunes løsning er også opkrævning, indkøbsfunktioner og vagtplanlægning.

Det nye system vil gøre det muligt at opfylde individuelle behov hos kommunens skoler, børnehaver og øvrige områder.

”Vi forventer os meget af det nye system. Det er en moderne og sammenhængende koncernløsning, der på flere måder vil kunne lette det administrative arbejde og forbedre ledelsesoverblikket,” siger økonomichef Jørgen Dalsgaard, der er ansvarlig for projektet. ”Det betyder, at systemet vil underbygge vores kontinuerlige indsats for at have en effektiv administration.”

”Valget af det nye løn- og økonomisystem er helt i overensstemmelse med vores strategi for omstilling, effektivisering og innovation,” siger borgmester Hans Jørgensen. ”Vi arbejder hele tiden med at finde måder at forbedre vores arbejdsgange – og det nye system vil gøre det muligt for os at hente rationaler i vores administration. Og en mere effektiv administration vil komme borgerne til gode, fordi vi så kan bruge en større andel af vores samlede drift på de borgernære områder. ”

Systemet vil blive indarbejdet i løbet af 2012 og være i fuld drift fra starten af 2013. Det vil få betydning for de administrative funktioner overalt i kommunen. Det primære ansvar for udrulningen ligger hos kommunens stabe, men de decentrale områder vil også blive inddraget i processen.

”Systemet skal i sikker drift, men vi vil også benytte lejligheden til at nytænke arbejdsgange og metoder, så vi får det bedste udbytte af de muligheder, som det nye system giver os. Det gælder både centralt i kommunen såvel som decentralt. Jeg mener, at vores nye system er en meget vigtig investering i fremtiden,” siger økonomichef Jørgen Dalsgaard.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.