Fremgang i Faxe

14/06/2012 12:37

Faxe Kommune

Flotte resultater på beskæftigelsesområdet Jobcenter Faxe er tilbage i toppen. Det viser de seneste resultater fra Arbejdsmarkedsstyrelsen. Efter et udfordrende 2011, hvor Jobcenter Faxe lå nær bunden i forhold til sammenlignelige jobcentre, er Faxe igen på rette kurs. I de første 4 måneder er Jobcenter Faxe placeret i toppen, når man sammenligner med de kommuner, der ligner Faxe Kommune mest som f.eks. Køge, Næstved og Thisted.

Især på ungeområdet har der været en positiv udvikling med færre ledige unge fra januar til april 2012. ”Det er et flot resultat i denne svære tid, udtaler formand for Beskæftigelsesudvalget Finn Hansen. ”Det viser, at det store fokus og de initiativer, som vi har på området, begynder at give de ønskede resultater. Jobcentret gør et flot stykke arbejde og det er helt sikkert medvirkende til de resultater, vi har fået i starten af 2012”, fortsætter han.

”Der er dog stadig et stykke vej igen, før vi kan sige, at kurven er knækket i Faxe. Blandt andet har vi en høj andel af ledige, der er langtidsledige. Det bliver en af de større udfordringer, som vi også fremadrettet skal forsøge at løse”, slutter Finn Hansen.

Mest Læste

Annonce