Fremgang i Faxe

14/6/12 10:37

Faxe Kommune

Flotte resultater på beskæftigelsesområdet Jobcenter Faxe er tilbage i toppen. Det viser de seneste resultater fra Arbejdsmarkedsstyrelsen. Efter et udfordrende 2011, hvor Jobcenter Faxe lå nær bunden i forhold til sammenlignelige jobcentre, er Faxe igen på rette kurs. I de første 4 måneder er Jobcenter Faxe placeret i toppen, når man sammenligner med de kommuner, der ligner Faxe Kommune mest som f.eks. Køge, Næstved og Thisted.

Især på ungeområdet har der været en positiv udvikling med færre ledige unge fra januar til april 2012. ”Det er et flot resultat i denne svære tid, udtaler formand for Beskæftigelsesudvalget Finn Hansen. ”Det viser, at det store fokus og de initiativer, som vi har på området, begynder at give de ønskede resultater. Jobcentret gør et flot stykke arbejde og det er helt sikkert medvirkende til de resultater, vi har fået i starten af 2012”, fortsætter han.

”Der er dog stadig et stykke vej igen, før vi kan sige, at kurven er knækket i Faxe. Blandt andet har vi en høj andel af ledige, der er langtidsledige. Det bliver en af de større udfordringer, som vi også fremadrettet skal forsøge at løse”, slutter Finn Hansen.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.