Sådan FCN!

24/5/12 8:17

Furesø Kommune

Solen skinner, smilene er brede, flagene blafrer og bageren bager guldmedaljekager. Glæden er stor i hele Furesø. FCNs mesterskab er en utrolig flot sejr for klubben, men det er hele kommunen, der vinder ved, at mesterskabet er i hus, mener borgmester Ole Bondo Christensen.

”Det, som FCN har opnået, er helt igennem beundringsværdigt. Klubben har haft et ambitiøst mål og arbejdet stenhårdt mod det i årevis. Spillere, trænere og ledere har stået sammen – også når det var op ad bakke. Samtidig leverer klubben noget af det mest kreative og underholdende fodbold i ligaen. Den måde at arbejde på er et eksempel til efterfølgelse for hele Furesø”, siger Ole Bondo Christensen.

Borgmesteren ser Danmarksmesterskabet som et kæmpe skulderklap til klubben, og titlen betyder samtidig rigtigt meget for Furesø Kommune.

”Vi samler os som kommune om en fælles oplevelse samtidig med, at Furesø får positiv omtale i medierne. FCN skal have et kæmpe stort tillykke med sejren. Det er helt utrolig godt gået”, siger borgmester Ole Bondo Christensen.

Borgmesteren var, sammen med mange andre fra byrådet, i aftes på lægterne for at heppe på holdet, og nogle deltog i guldfesten til den lyse morgen.

”Furesø Kommune og FCN har et rigtig godt samarbejde om brugen af Farum Park. Vi går nu, som planlagt, i gang med at lægge kunstgræs, så banen står klar til Champions League kampene i efteråret”, siger Ole Bondo Christensen.

Fredag den 25. maj er hele byen inviteret til mesterskabspandekager på Farum Park kl. 10.00 – hvor der er mulighed for at hilse på spillerne og få autografer. Samtidig er der mulighed for at få en lille del af guldgræsbanen med hjem.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.