Christian Refstrup og Allan Ruders
Christian Refstrup og Allan Ruders

To nye direktører i Guldborgsund

Ledelse

03/3/19 8:02

Nick Allentoft

Henter to nye direktør dels internt og dels hos nabokommunen.

Den 1. april begynder to nye direktører i Guldborgsund Kommune.

47-årige Allan Ruders er ansat som social- og sundhedsdirektør, mens 49-årige Christian Refstrup bliver direktør for teknik- og miljøområdet.

Allan Ruders kommer fra en stilling som social- og arbejdsmarkedschef i Lolland Kommune og har derudover erfaring fra psykiatriområdet og ikke mindst 16 års ledelseserfaring med sig.

”Jeg er stolt og utrolig glad for at blive en del af holdet i Guldborgsund Kommune. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, hilse på og lære medarbejdere, organisationen og samarbejdspartnere at kende. Jeg ser virkelig frem til at samarbejde med de dygtige medarbejdere i Guldborgsund Kommune og til arbejdet med byrådets planstrategi, som blandt andet sætter fokus på sundhed, samarbejde og inddragelse af borgerne i opgaveløsningen. Jeg tror på, at vi i fællesskab kan løfte en vigtig samfundsopgave for borgere i kommunen,” siger Allan Ruders, der til daglig bor i Næstved og har tre delebørn.

Mens Allan Ruders er ny i Guldborgsund Kommune, så er Christian Refstrup godt kendt i kommunen. Han har været centerchef for Teknik & Miljø siden 2015 og har mere end 20 års erfaring fra området. De seneste måneder har Christian Refstrup været konstitueret i den ledige stilling som direktør for området.

”Nu har jeg fået lov at snuse til direktørjobbet, mens jeg har været konstitueret som direktør, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville fortsætte i jobbet. Derfor er jeg meget glad for, at ansættelsesudvalget valgte at pege på mig til stillingen. Der ligger så mange spændende opgaver forude. Jeg vil blandt andet have fokus på at arbejde med bæredygtighed og på at gøre FN’s 17 verdensmål til konkrete handlinger i Guldborgsund Kommune,” siger Christian Refstrup, der bor sammen med Lene i Nykøbing Falster og har to børn på 19 og 24 år.

Kommunaldirektør Søren Bonde glæder sig til arbejdet i den nye direktion, som nu består af økonomi- og projektdirektør Ole Jakobsen, direktør for Børn, Kultur og Arbejdsmarked Alma Larsen, Christian Refstrup, Allan Ruders og Søren Bonde.

”Det er to meget stærke kandidater, vi har valgt. Jeg er helt sikker på, at de kan være med til at styrke og løfte vores kommune, så vi sammen kan løse kerneopgaven. Vi står over for en lang række store projekter i vores kommune de kommende år, og jeg er ikke tvivl om, at vi nu har sat et stærkt hold til at løse opgaverne – og også de store udfordringer, der venter os. Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet i den nye direktion,” siger Søren Bonde.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.