Haderslevs beredskabschef stopper

25/11/2011 13:26

Haderslev Kommune

Haderslev Kommune og beredskabschef Claus Andersen har indgået en aftale om at stoppe samarbejdet. Beredskabschef ved Haderslev Kommune, Claus Andersen, fratræder sin stilling. Fratrædelsen sker efter gensidig aftale med Haderslev Kommune.

"Vi har haft et mangeårigt samarbejde med Claus Andersen. Efter kommunesammenlægningen har han blandt andet været med til at strikke en ny og vigtig aftale sammen, der har givet vores seks frivillige brandværn ens regler at arbejde under, men vi er også enige om, at vores veje nu må skilles", siger direktør for Erhvervs- og Borgerservice, Rune Larsson og tilføjer:

"Vi står nu overfor at skulle forhandle et større aftalekompleks om brandslukning i Haderslev og Vojens, og da Claus Andersen nærmer sig den almindelige pensionsalder har vi sammen fundet, at det vil være mest hensigtsmæssigt, at en ny beredskabschef får mulighed for at sætte sine fingeraftryk på en sådan aftale." 

Den gensidige aftale indebærer, at Claus Andersen nu er fritaget for tjeneste. Processen med at ansætte en ny beredskabschef vil snart gå i gang. Indtil der er ansat en ny beredskabschef, vil Claus Andersens sager blive overdraget til stabschef Helge Gellert.

Claus Andersen har været ansat i kommunen siden 1. 2. 1994. Først i daværende Vojens Kommune, hvor han udover beredskabschef også var sekretariatschef. Siden kommunesammenlægningen har han været beredskabschef i Haderslev Kommune.

Mest Læste

Annonce