Henrik Græsdal ny kommunaldirektør i Haderslev

29/08/2011 10:20

Haderslev Kommune

Henrik Græsdal er 44 år, gift med sekretariatsleder Helle Woetmann Græsdal. Sammen har de tre drenge i aldren 7-14 år. Henrik Græsdal stammer fra Ribe, hvor han blev student i 1986.

Henrik Græsdal har to akademiske uddannelser; dels jurist fra Københavns Universitet, dels offentlig driftsøkonom fra Roskilde Universitet (AAE). Derudover har han lederuddannelse på topchefniveau.

Henrik Græsdal har siden 2006 bestridt forskellige direktørposter i Faxe Kommune, senest Social-, Sundhed-, Personale- og Økonomiområdet.

Henrik Græsdal har inden da bl.a. arbejdet som chef i Økonomi- og Erhvervsministeriet, været chefkonsulent i Indenrigsministeriet samt chefkonsulent i KL. Desuden har Græsdal stået i spidsen for Farum-enheden i Fredriksborg Statsamt samt bestridt en række tillidshverv i en række offentlige kommissioner, råd og nævn.

Han har endvidere arbejdet som ekstern lektor i forvaltningsret og kommunalret ved Københavns Universitet gennem en årrække.

Henrik Græsdal er bosiddende på en lille landbrugsejendom på Midtsjælland, men glæder sig til at flytte til det naturskønne Haderslev Kommune med sin familie.

-Jeg er meget glad for at kunne tiltræde stillingen som kommunaldirektør i Haderslev Kommune. Haderslev Kommune er en fantastisk kommune med attraktive levesteder, en enestående natur og spændende kulturarvsmiljøer. Haderslev Kommune har en målsætning om at være Syddanmarks mest attraktive levested. Den opgave ser jeg frem til at løfte sammen med de mange dygtige og kompetente medarbejdere, ledere og chefer i kommunen og i tæt samspil med byrådet, siger Henrik Græsdal.

-Haderslev Kommune glæder sig til at tage i mod Henrik Græsdal som vores nye kommunaldirektør. Vi har gode forventninger til hans medvirken til at lede og udvikle vores organisation, siger borgmester Jens Christian Gjesing.

Henrik Græsdal tiltræder stillingen som kommunaldirektør 1. november 2011.

Der var 15 ansøgere til stillingen.

Mest Læste

Annonce