null

Rådhus Alle 7

2860

Søborg

Telefon: 3957 5929

www.klikovand.dk

[email protected]

Tilmeld nyhedsbrev

KLIKOVANDs styrke er det unikke og brede samarbejde mellem kommuner og forsyningsselskaber i Region Hovedstaden. Det regner vi med kommer til at fortsætte til glæde for både myndigheder, private, borgere og andre målgrupper på den anden side af 2014, hvor projektet er planlagt til at slutte. Vores mål er fælles løsninger, der forebygger konsekvenser efter voldsomme regnskyl.

 

KLIKOVAND kan gøre en forskel

KLIKOVAND er et ud af mange projekter, der ønsker at håndtere udfordringerne på klimaområdet. De konkurrerer allesammen om vores begrænsede tid og ressourcer.  

Vi tror dog, at KLIKOVAND kommer til at gøre en forskel, netop fordi vi selv har formuleret projektets indhold ud fra vores egne behov og de udfordringer, vi ser på området.
 

De fire spor

KLIKOVAND er bygget op om fire spor, der hænger uløseligt sammen og kan ikke håndteres som siloer. Emnerne er lovgivning, erfaringsudveksling og kommunkation, beslutningsprocesser og kompetenceløft. Målet er, at vi kombinerer dem og skaber en vidensbank og løsninger på tværs af kommunegrænser i hovedstadsområdet.
 

En klimaberedt region

KLIKOVAND blev startet af Region Hovedstaden i 2008, med det formål at kommunerne skulle overtage projektet. Gladsaxe Kommune fungerer som tovholder på projektet. Det har hele tiden været regionens ønske, at projektet og den Regionale Klimastrategi blev koordineret.  Projektet er derfor direkte indarbejdet i klimastrategiens spor 1 – En klimaberedt region – og er dermed med til at understøtte klimastrategiens mål for 2025.

 

Seneste artikler

Seneste blogindlæg

Seneste pressemedelelser

Seneste cases

Navnenoter