KLIKOVAND - det regionale samarbejde indenfor klimatilpasning – tager skridt til at fortsætte efter 2014

Bæredygtighed

23/01/2014 07:01

Martin Moneaux

Samarbejdsprojektet KLIKOVAND inviterer til workshop 29. januar 2014. Målet er at finde frem til, hvordan det gode samarbejde mellem Region Hovedstadens kommuner og forsyninger kan styrkes og fortsætte som KLIKOVAND2.

 

Klimaudfordringerne stopper ikke ved udgangen af 2014, hvor projektperioden for KLIKOVAND udløber. Der vil fortsat være behov for at koordinere kommunernes og forsyningsselskabernes klimaindsats i Hovedstadsregionen – specielt i lyset af at klimatilpasningsplanerne nu skal realiseres og tværkommunalt samarbejde derfor kommer i fokus.

Når man lytter på vandrørene, er det tydeligt, at kommuner, forsyningsselskaber, Region Hovedstaden, Naturstyrelsen og flere andre stærke interessenter er interesserede i at KLIKOVAND fortsætter efter 2014.

Det overordnede mål med KLIKOVAND2 skal være at hjælpe kommuner og forsyningsselskaber til at opnå sikre, robuste og langsigtede klimatilpasningsløsninger med et rimeligt forbrug af ressourcer. Spørgsmålet er, hvordan vi gør det bedst.

Vi har brug for dig til at hjælpe KLIKOVAND med at skrive verdenshistorie. Hvad skal der til for, at vi om 10 år kan sige ”VI GJORDE DET”, når vi står og kigger ud over Regionen med fantastiske rekreative, velkoordinerede, alternative og smukke klimatilpasninger. Med andre ord skal vi ind i tidsmaskinen og op at flyve.

Workshoppen finder sted onsdag 29. januar 2014 kl. 15.00 til 17.30 i GPV på Værebrovej 156 C i Bagsværd. Et detaljeret program kan du finde på www.klikovand.dk.

Mest Læste

Annonce