KLIKOVAND - det regionale samarbejde indenfor klimatilpasning – tager skridt til at fortsætte efter 2014

Bæredygtighed

23/1/14 6:01

Martin Moneaux

Samarbejdsprojektet KLIKOVAND inviterer til workshop 29. januar 2014. Målet er at finde frem til, hvordan det gode samarbejde mellem Region Hovedstadens kommuner og forsyninger kan styrkes og fortsætte som KLIKOVAND2.

 

Klimaudfordringerne stopper ikke ved udgangen af 2014, hvor projektperioden for KLIKOVAND udløber. Der vil fortsat være behov for at koordinere kommunernes og forsyningsselskabernes klimaindsats i Hovedstadsregionen – specielt i lyset af at klimatilpasningsplanerne nu skal realiseres og tværkommunalt samarbejde derfor kommer i fokus.

Når man lytter på vandrørene, er det tydeligt, at kommuner, forsyningsselskaber, Region Hovedstaden, Naturstyrelsen og flere andre stærke interessenter er interesserede i at KLIKOVAND fortsætter efter 2014.

Det overordnede mål med KLIKOVAND2 skal være at hjælpe kommuner og forsyningsselskaber til at opnå sikre, robuste og langsigtede klimatilpasningsløsninger med et rimeligt forbrug af ressourcer. Spørgsmålet er, hvordan vi gør det bedst.

Vi har brug for dig til at hjælpe KLIKOVAND med at skrive verdenshistorie. Hvad skal der til for, at vi om 10 år kan sige ”VI GJORDE DET”, når vi står og kigger ud over Regionen med fantastiske rekreative, velkoordinerede, alternative og smukke klimatilpasninger. Med andre ord skal vi ind i tidsmaskinen og op at flyve.

Workshoppen finder sted onsdag 29. januar 2014 kl. 15.00 til 17.30 i GPV på Værebrovej 156 C i Bagsværd. Et detaljeret program kan du finde på www.klikovand.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.