Et enigt økonomiudvalg har besluttet, at et revisionsselskab skal undersøge Kolding Kommunes retningslinjer og forholdene i 2010-2014.
Et enigt økonomiudvalg har besluttet, at et revisionsselskab skal undersøge Kolding Kommunes retningslinjer og forholdene i 2010-2014.

Ekstra revision af tabt arbejdsfortjeneste

Politik

06/5/14 5:48

Freja Eriksen

Sideløbende med at Statsforvaltningen beder 40 kommuner undersøge reglerne for tabt arbejdsfortjeneste til politikerne, beder Kolding Kommune et revisionsselskab om en uvildig undersøgelse af forholdene.

Statsforvaltningen har bedt fire regioner og 40 kommuner, herunder Kolding, om at redegøre for deres forvaltning af reglerne om erstatning for tabt arbejdstid til lokalpolitikere. Et medlem af et byråd kan vælge at modtage erstatning for dokumenteret tabt arbejdsfortjeneste. l så fald reduceres det faste vederlag.

Alt om tabt arbejdsfortjeneste

DenOffentlige har tidligere afsløret, hvordan mindst 150 politikere fra regioner og kommuner i hele landet brugte reglerne om erstatning for tabt arbejdsfortjeneste for at øge lønnen. Det førte til en lønreform for lokalpolitikere i sommeren 2014.

Se alle artikler i sagen her.

 

 

Et enigt økonomiudvalg har besluttet, at et revisionsselskab skal undersøge Kolding Kommunes retningslinjer og forholdene i 2010-2014. Formålet med undersøgelsen er, at fastslå hvorvidt Kolding Kommunes retningslinjer har været i overensstemmelse med lovgivningen, samt at fastslå om byrådspolitikere, der har modtaget tabt arbejdsfortjeneste, har overholdt de fastlagte retningslinjer.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce