Et naturligt vitamin-kick

19/10/12 10:32

Norddjurs Kommune

Du har sikkert prøvet at vende hjem med fornyet energi efter en dejlig dag i naturen. Har du nogensinde tænkt over, hvad det var, der var så velgørende? Var det den friske luft, det smukke landskab? Freden? De nye uventede indtryk? At du fik ny viden? Eller var det at bruge kroppen på en ny måde? Norddjurs Kommune vil gerne invitere dig til at komme med forslag til friluftsaktiviteter, der gør det muligt for dig og andre at opleve eller være i naturen på en ny måde.

Vi indbyder derfor til et idémøde torsdag 1. november på Blå Flag Station Grenaa.
På mødet vil medarbejdere fra Norddjurs Kommune præsentere den friluftsstrategi, som Kommunalbestyrelsen netop har vedtaget, og Friluftsrådet vil med et oplæg give inspiration til fremtidens friluftsliv.

Herefter er det målet, at deltagerne i mødet kan være med til at lave en prioriteringsliste over ønskede nye tiltag, hvoraf nogle gerne skulle kunne sættes i værk allerede i 2013 og 2014.

Alle forslag er velkomne. Tænk meget gerne ”ud af boksen” og find på noget, der giver ny inspiration, anderledes oplevelser, eller som bare får blodet til at rulle raskere i årerne.

Norddjurs Kommune vil efterfølgende hjælpe med at søsætte nogle af de nye friluftsaktiviteter.

Friluftsstrategien kan ses på: www.norddjurs.dk/politikker

Yderligere oplysninger kan fås hos Norddjurs Kommune, Kirsten Helby, Kultur
og udvikling, 89 59 40 75

Praktisk
Mødet holdes på Blå Flag Station Grenaa, Klitten 1 i Grenaa, torsdag 1. november, kl. 16.30 – 19.00.
Det er nødvendigt at tilmelde sig på forhånd, og dette kan ske til [email protected], tlf. 89 59 40 88 senest tirsdag 30. oktober 2012 .

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.