Et naturligt vitamin-kick

19/10/2012 12:32

Norddjurs Kommune

Du har sikkert prøvet at vende hjem med fornyet energi efter en dejlig dag i naturen. Har du nogensinde tænkt over, hvad det var, der var så velgørende? Var det den friske luft, det smukke landskab? Freden? De nye uventede indtryk? At du fik ny viden? Eller var det at bruge kroppen på en ny måde? Norddjurs Kommune vil gerne invitere dig til at komme med forslag til friluftsaktiviteter, der gør det muligt for dig og andre at opleve eller være i naturen på en ny måde.

Vi indbyder derfor til et idémøde torsdag 1. november på Blå Flag Station Grenaa.
På mødet vil medarbejdere fra Norddjurs Kommune præsentere den friluftsstrategi, som Kommunalbestyrelsen netop har vedtaget, og Friluftsrådet vil med et oplæg give inspiration til fremtidens friluftsliv.

Herefter er det målet, at deltagerne i mødet kan være med til at lave en prioriteringsliste over ønskede nye tiltag, hvoraf nogle gerne skulle kunne sættes i værk allerede i 2013 og 2014.

Alle forslag er velkomne. Tænk meget gerne ”ud af boksen” og find på noget, der giver ny inspiration, anderledes oplevelser, eller som bare får blodet til at rulle raskere i årerne.

Norddjurs Kommune vil efterfølgende hjælpe med at søsætte nogle af de nye friluftsaktiviteter.

Friluftsstrategien kan ses på: www.norddjurs.dk/politikker

Yderligere oplysninger kan fås hos Norddjurs Kommune, Kirsten Helby, Kultur
og udvikling, 89 59 40 75

Praktisk
Mødet holdes på Blå Flag Station Grenaa, Klitten 1 i Grenaa, torsdag 1. november, kl. 16.30 – 19.00.
Det er nødvendigt at tilmelde sig på forhånd, og dette kan ske til [email protected], tlf. 89 59 40 88 senest tirsdag 30. oktober 2012 .

Mest Læste

Annonce