400 følger byrådsmøderne via net-tv

16/11/2012 17:46

Odder Kommune

Odder NetTV har fem års jubilæum – seertallene er fortsat meget høje. For fem år siden gik Odder NetTV i luften, og dermed fik borgerne i Odder Kommune en ny mulighed for at følge byrådets arbejde hjemme fra dagligstuen, via deres hjemmecomputer.

I løbet af de fem år har Odder NetTV transmitteret i alt 61 byrådsmøder, og i gennemsnit har hvert byrådsmøde haft ca. 500 seere.

53 ser møderne live

Borgerne har to muligheder for at følge med på Odder NetTV. De kan følge møderne, mens de foregår, og i gennemsnit vælger 53 borgere at benytte denne mulighed, mens de resterende vælger at klikke sig ind på mødet – eller udvalgte dagsordenpunkter – på et senere tidspunkt, når de har tid. Et enkelt møde trækker dog voldsomt opad i denne statistik. Byrådets møde om den store spareplan den 10. maj 2010, der bl.a. resulterede i lukning af to skoler, blev fulgt live af ikke færre end 878 borgere. Senere klikkede 973 borgere sig ind på mødet, der således i alt har haft 1851 seere!

Styrke for demokratiet
- Jeg er glad for, at så mange borgere bruger denne mulighed for at følge med i byrådets a bejde uden at skulle være fysisk til stede i byrådssalen. Det er en styrke for demokratiet, at flere får kendskab til vores arbejde med de mange argumenter og detaljer, der ofte slet ikke bliver refereret af pressen, siger borgmester Elvin J. Hansen.

Man får adgang til Odder NetTV via www.oddernettet.dk

 

Mest Læste

Annonce