Mads Gammelmark fra Aarhus til Odder

29/11/2012 10:24

Odder Kommune

44-årige Mads Gammelmark skal fra 1. januar 2013 være direktør for børne- og ungeområdet samt teknik og miljø. Odder Byråd besluttede onsdag aften at ansætte Mads Gammelmark som nyt medlem af direktionen.

Den nye direktør, der fylder 45 år få dage inden sin tiltræden 1. januar, har en alsidig erfaring som leder i det offentlige system gennem de seneste 18 år. Han kommer fra en stilling som sundheds- og omsorgschef i Aarhus Kommune, hvor han har været siden 2007.

Tidligere har han bl.a. været institutions- og afdelingsleder i Støvring Kommune, områdechef i Aarhus Kommune, socialchef i Hobro Kommune og udviklingschef (Plan og udvikling) i Randers Kommune.

Visionær leder
Det var et enigt ansættelsesudvalg, der blandt 35 ansøgere pegede på Mads Gammelmark som den nye direktør, oplyser kommunaldirektør Kenth Halfdan Ferning:

- Den nye direktør har den helt rigtige profil til jobbet. Med Mads Gammelmark får Odder Kommune en visionær, men også resultatorienteret leder, og jeg glæder mig til samarbejdet, siger kommunaldirektøren.

Værdiskabende medspiller
Mads Gammelmark får som ny direktør ansvar for både børn og teknik.
- Det har stor værdi for mig, at jeg skal beskæftige mig med netop de to områder. Byrådet har vedtaget en spændende vækststrategi, og jeg glæder mig meget til at være en værdiskabende medspiller, når strategien skal konkretiseres, lyder det fra den nyudnævnte direktør.

Engageret i lokalsamfundet
Mads Gammelmark stammer fra Hobro, og han er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet. Siden ungdomsårene har han været engageret i lokalsamfundet på flere fronter, og han har i flere omgange opnået valg til kommunalbestyrelsen, først i Hobro, og senere i Mariagerfjord kommune. Han bor fortsat i Hobro sammen med sin kone, og parret har fire børn.

Fra fire til tre direktører
Odder Byråd besluttede tidligere på året at reducere antallet af direktører fra fire til tre som et led i et generationsskifte i direktionen, og når kulturdirektør Gerda Pedersen går på pension ved udgangen af året, er dette generationsskifte gennemført.

Kenth Halfdan Ferning tiltrådte som ny kommunaldirektør pr. 1. august. Udover at have den overordnede ledelse, skal kommunaldirektøren stå i spidsen for den samlede administration samt kommunens planlægnings- og udviklingsarbejde. Mads Gammelmark bliver direktør for dagpasning og skoler samt teknik- og miljøområdet. Jette Rud Knudsen, der er direktør for det sociale område (ældre, handicappede, jobcenter) får fremover også ansvaret for borgerbutikken, kultur- og fritidsområdet samt tandplejen.

Mest Læste

Annonce