Ny hjerneskadekoordinator i Odder Kommune

Velfærd

24/6/13 11:11

Charlotte Engelbrecht Olesen er ny hjerneskadekoordinator i Odder Kommune. Hun er uddannet ergoterapeut og har inden sin ansættelse i Odder arbejdet i Specialvejledningen i Horsens Kommune. Tidligere har hun bl.a. arbejdet på Hammel Neurocenter.

Med ansættelsen af Charlotte Engelbrecht Olesen opgraderer Odder Kommune sit beredskab på hjerneskadeområdet. Kommunen har siden 2007 haft hjemmevejledning til hjerneskadede, men det er første gang, der ansættes en egentlig koordinator på området. Samtidig har kommunen dannet et tværfagligt hjerneskadeteam, der skal hjælpe borgere og pårørende med en sammenhængende og ikke mindst tidlig indsats.

Charlotte Engelbrecht Olesen udgør nu den ene halvdel af kommunens Hjerneskadevejledning, der desuden består af hjemmevejleder og ergoterapeut Henriette Bomholt. 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.