Randrusianerne er digitale – og vilde med det

13/6/12 9:12

Randers Kommune

Randers Kommunes digitale univers for borgere, ”MitRanders”, er en stor succes. Målet for kommunen var, at 10.000 borgere skulle logge sig ind på ”MitRanders” inden sommerferien. Det mål er nu nået og endda lidt til. Ind til videre har 10.661 borgere logget ind på ”MitRanders”.

”Det er langt flere borgere, end vi havde turdet håbe på, og det tyder på, at vi har ramt rigtigt ved at skabe et personligt, digitalt univers, hvor man kan få en samlet indgang til offentlig selvbetjening,” siger kommunikationschef Karen Balling Radmer fra Randers Kommune.

På ”MitRanders” har borgerne fulgt med i børnenes skolegang, benyttet sig af selvbetjeningsmuligheder som at bestille det blå EU-sygesikringsbevis, skifte læge – eller de har oprettet en digital postkasse, som Folketinget har vedtaget, at alle danskere skal bruge i deres korrespondance med det offentlige.


”MitRanders” findes på www.randers.dk eller www.mitranders.dk. Man logger på ”MitRanders” med NemID, og er man først logget ind på siden, er der meget af det, man tidligere skulle ringe til kommunen om, der kan ordnes herfra. Det smarteste er, at det kan gøres, når det passer den enkelte borger. Med ”MitRanders” kan rigtigt meget ordnes hjemmefra, og det er oven i købet nemt.

”MitRanders” er den digitale portal til et overblik, som hver enkelt borger kan bruge i forhold til sig selv og sin familie. Samtidig har vi sikret, at der gennem ”MitRanders” er nem og direkte adgang videre til fællesoffentlige løsninger som skat, økonomi og sundhedsoplysninger. Det politiske mål i Randers Kommune er, at vi skal skabe nemme indgange til det offentlige via kommunen,” siger Karen Balling Radmer.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.