Bedre service på biblioteket

Ledelse

21/03/2013 13:25

Rebild Kommune

Fra 9 til 21, alle ugens syv dage kan borgerne i Terndrup og omegn nu granske bibliotekets hylder og låne og aflevere bøger. Terndrup Bibliotek er blevet til et selvbetjeningsbibliotek.

35 personer var mødt op da Terndrup Bibliotek markerede overgangen fra almindeligt bibliotek med begrænsede åbningstider og fast bemanding, til selvbetjeningsbibliotek med åbent ti timer om dagen. 

Det blev også dagen hvor en ny og mere brugervenlig indretning blev præsenteret af bibliotekschefen i Rebild Kommune, Lone Skov Sørensen. Hun ser frem til at kunne give alle brugerne af biblioteket en bedre service.

Formanden for Kultur og Fritidsudvalget, Lene Aalestrup, der også deltog i arrangementet, udtrykte ligeledes begejstring for løsningen og havde mange positive forventninger, blandt andet den fleksibilitet den udvidede åbningstid giver. 

Sygesikringsbevis er adgangskort 

Lene Aalestrup blev den første til at prøve selvbetjeningssystemet. Hun loggede sig – med sit gule sygesikringsbevis – gennem hovedindgangen. Sygesikringsbeviset fungerer nemlig som et digitalt adgangskort til biblioteket og åbner dermed døren til at benytte bibliotekets faciliteter og tilbud.

Spørg bibliotekaren

Det er stadig muligt at møde en bibliotekar og få personlig hjælp på biblioteket. Bibliotekets personale vil stadig være til stede nøjagtig som hidtil – mandag, tirsdag, onsdag og fredag i i alt 19 timer. 

Terndrup Bibliotek er det andet bibliotek i Rebild Kommune der indfører servicesystemet og dermed bliver selvbetjeningsbibliotek. Nørager Bibliotek har nu i et år fungeret som selvbetjeningsbibliotek og det har fungeret godt og givet både brugere og personale positive erfaringer.

Det er planen at Skørping Bibliotek skal have indført systemet før sommerferien og Støvring Bibliotek inden årsskiftet.

Mest Læste

Annonce