Jes Lunde ny kommunaldirektør i Rebild Kommune

22/11/2012 13:26

Rebild Kommune

Rebild Kommune har ansat 56-årige Jes Lunde til at stå i spidsen for kommunen fremover. Jes Lunde kommer fra en stilling som direktør i Frederikshavn Kommune. Jes Lunde skal blandt andet sikre sammenhængskraft, optimisme og fremdrift i Rebild Kommune.

- Vi glæder os meget til samarbejdet med Jes Lunde og ser frem til at drage nytte af hans store faglige og menneskelige kvalifikationer. Han har med sin baggrund og brede erfaring de bedste forudsætninger for at bidrage til Rebild Kommunes udvikling, siger borgmester Anny Winther.

Det er en erfaren profil der sætter sig i den ledige stol som kommunaldirektør i kommunen. Jes Lunde har mange års ledelseserfaring fra både stat, amt og kommuner. Han har været direktør i Miljøministeriet og i Nordjyllands Amt hvor han havde ansvaret for Teknik og Miljø.

Siden 2011 har han fungeret som direktør for Social- og sundhedsområdet samt for It- og velfærdsteknologi i Frederikshavns kommune. Fra 2009-11 arbejdede han som direktør for Børne- og Familieforvaltningen i Jammerbugt Kommune.

Jes Lunde er født i Jerup i Nordjylland og uddannet cand. oecon. fra Aalborg Universitet. I flere år var han medlem af Folketinget.

Jes Lunde begynder på jobbet som kommunaldirektør den 1. januar 2013.

Mest Læste

Annonce