Kim Bak Kristensen ny erhvervs- og turistchef i Rebild

06/12/12 12:22

Rebild Kommune

Ny erhvervs- og turistchef i Rebild Kommune Rebild kommune har ansat 52-årige Kim Bak Kristensen som chef for et samlet erhvervs- og turistkontor. Rebild Kommune styrker den erhvervs- og turistmæssige udvikling og samler erhverv og turisme i et nyt fælles erhvervs- og turistkontor, der skal ledes af Kim Bak Kristensen.

Kim Bak Kristensen skal stå i spidsen for arbejdet med at skabe rammerne for, og udvikle erhvervs- og turistområdet, med afsæt i den nye erhvervs- og turisme politik og strategi.

Kim Bak Kristensen har bred ledererfaring, fra chef- og projektlederstillinger både på det offentlige og det private arbejdsmarked. Det seneste år har han arbejdet som selvstændig virksomhedsrådgiver indenfor strategiudvikling og implementering, HR og ledelse. Han beskriver sig selv som en visionær og initiativrig leder, der lægger vægt på at skabe resultater, men også er god til at lytte, formidle og coache.

Kim Bak Kristensen vil få ansvaret for servicering af erhverv, turistaktører og netværk. Med opgaven følger rådgivning af virksomhederne og udbygning af samarbejdet mellem erhverv og kommune. Samtidig skal der etableres en event- og brandingorganisation som et privat-offentligt samarbejde mellem erhvervet og Rebild Kommune.

Kim Bak Kristensen begynder på jobbet som erhvervs- og turistchef den 1. februar 2013.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.