Ringsted: Direktør fratræder

Ledelse

17/4/19 8:34

Nick Allentoft

Efter blot to år som direktør har kommunen valgt at opsige samarbejdet med teknikdirektør Tine Christensen.

”Tine Christiansen har haft ansvaret for vores tekniske område i knap to år, hvor vi har været i gang med en række større projekter. Det vurderes nu, at der er behov for en anden profil til den fremtidige ledelse af det tekniske område, og derfor har vi indgået en fratrædelsesaftale med Tine Christiansen”, siger borgmester Henrik Hvidesten, der ikke har yderligere kommentarer, da der er tale om en personalesag.

Tine Christiansen har været kontraktansat i Ringsted Kommune, og fratrædelsesaftalen ligger i forlængelse af de vilkår for fratrædelse, der blev indgået ved ansættelsen.

Kommunaldirektør Jacob Nordby er konstitueret som direktør for de tekniske områder indtil videre. Byrådet er i øvrigt i gang med at vurdere, om der kan ske ændringer i den fremtidige organisering af direktionen. Det sker på baggrund af byrådets såkaldte hensigtserklæring om, at ”Når en direktør fratræder, vil byrådet vurdere behovet for genansættelse i lyset af den aktuelle situation i organisationen”.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.