Ny personlig applikation nu også til Android

03/04/2012 10:06

Rudersdal Kommune

Den første kommunale app med sikker og personaliseret kommunikation er en succes i Rudersdal. Og nu supplerer Rudersdal Kommune med en version til Android-telefoner. Først kom den browser-baserede MobilRuden, hvor Rudersdal-borgerne, som de første i landet, fik sikker adgang til personaliseret information og kommunikation via mobilen.

        Læs om Mobilruden

Så kom app’en til iPhone, hvor mulighederne for kommunikation blev udvidet kraftigt og flyttet over i det intuitive app-univers. Og nu kan brugerne af Android-telefonerne så også være med.

”Siden vi frigav vores app til iPhone har vi konstateret, at interessen er meget stor. Derfor valgte vi også hurtigt at lancere en tilsvarende app til Android-telefoner,” fortæller Jette Bondo, der er chef for Borgerservice og Digitalisering i Rudersdal Kommune.

Og Jette Bondo fortsætter: ”Blot i løbet af de sidste par måneder har vi haft 10.000 besøg i MobilRuden fra app’en, så interessen er stor, og bliver hele tiden større.”

En samlet pakke
I 2010 vandt Rudersdal Kommune Digitaliseringsprisen for den browser-baserede udgave af MobilRuden. Med app til iPhone og Android kan Rudersdal Kommune nu tilbyde en samlet mobilpakke, hvor både sikkerhed, brugervenlighed og funktionalitet har fået et løft.

”Med apps kan vi kommunikere digitalt med borgerne på helt nye måder. Fx er der via apps nu adgang til borgernes digitale sikre postkasse Min Rude, hvor mere og mere kommunikation flytter over. Antallet af mennesker der går på nettet via telefonen er steget eksplosivt, så selvfølgelig skal vi også kommunikere med borgerne her,” slutter Jette Bondo.

Hvad kan du i MobilRuden?
I app-udgaven af MobilRuden har borgerne adgang til udvalgte dele af det personlige borgerunivers Min Rude, fx den sikre digitale postkasse, lån og reserveringer på biblioteket, NemKalender med aftaler og påmindelser, ForældreIntra, billeder og kommunikation med daginstitutionen, vaccinationer og meget mere.

Mest Læste

Annonce