Velkomstmappe til nyansatte i kommunens virksomheder

Politik

12/8/11 12:53

Nick Allentoft

Sorø Erhverv vil gerne byde nye medarbejdere i kommunens private virksomheder velkommen. Som noget nyt har Sorø Erhverv derfor samlet en velkomstmappe med nyttig information om mulighederne i lokalområdet. Virksomheder der står foran at ansætte nye medarbejdere kan få tilsendt velkomstmapperne, så de kan deles ud til de nyansatte.

”Det er jo glædeligt, hver gang der kommer nye arbejdspladser i området, og vi vil gerne tage godt imod de nye medarbejdere og give dem lyst til at udforske Sorø og omegn. Hvem ved? Måske er der nogen, som får lyst til at rykke teltpælene op og flytte med jobbet til Sorø,” siger erhvervsudviklingskonsulent Niels Henrik Glisbjerg fra Sorø Kommune, som står bag den kommunale charmeoffensiv.

Flere virksomheder står foran at skulle udvide eller er ved at flytte til kommunen, så Niels-Henrik Glisbjerg regner med, der vil blive god efterspørgsel på velkomstmappen.

Mere information om konceptet: Niels Henrik Glisbjerg, Sorø Erhverv på [email protected] eller på mobil 29 32 56 92.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.