Kaj Weng Rasmussen fejret med manér

03/4/12 2:44

Stevns Kommune

Mandag d. 2. april holdt Stevns Kommune reception for Kaj Weng Rasmussen (V) i anledning af, at han har været aktiv i lokalpolitik i 50 år.

Ca. 150 mennesker, heriblandt politikere og ansatte fra administrationen, var mødt op i mødesalen i Store Heddinge for at hylde jubilaren, der med sine 82 år er Danmarks ældste kommunalpolitiker og tilmed den politiker i Danmark, der har været valgt i længst tid.

Borgmester Poul Arne Nielsen var den første af i alt 8 talere ved receptionen, og da Venstres formand på Stevns, Hans Peter Michaelsen, fik ordet, udnævnte han Kaj Weng Rasmussen til æresmedlem.

En imponerende politisk karriere
Kaj Weng Rasmussens politiske virke begyndte tilbage i 1950, hvor han som 20-årig meldt sig ind i VU. Som 24-årig stillede han op til Ølsemagle Sogneråd, men han blev først valgt ind ved den første kommunesammenlægning i 1962, som det yngste medlem i byrådet.

I løbet af de sidste 50 år har Kaj Weng Rasmussen været med til at styre Stevns igennem to kommunalreformer. Han har været medlem af Økonomiudvalget i 32 år, været socialudvalgsformand i 25 år, siddet 25 år i Storstrøms Amt og 4 år i Regionsrådet.

I 2005 blev den utrolige politiske karriere hædret, da Kaj Weng Rasmussen blev udnævnt til Ridder af Dannebrog.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.