Søren Steener Olsen ny Kultur- og Fritidschef i Vallensbæk Kommune

30/1/13 11:23

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Kommunes nye Kultur- og Fritidschef hedder Søren Steener Olsen. Han tiltræder den 1. marts.

Blandt 70 ansøgere, faldt valget af ny Kultur- og Fritidschef på den 42-årige Søren Steener Olsen.

”Søren Steener Olsen kan med sin erfaring og dynamiske tilgang løfte hele forenings- og frivilligområdet i Vallensbæk ind i fremtiden. Søren vil tilføre Vallensbæks rige kultur- og fritidsliv en innovativ iværksætterånd og fokus på tværgående samarbejde”, fortæller direktør Marianne Hoff Andersen.

Søren Steener Olsen har tidligere arbejdet som leder i Velfærdsministeriet og Københavns Kommune og har senest været ansat som regionschef og salgschef i Dansk Flygtningehjælp. Han har en lang og bred erfaring fra arbejdet med frivillige og med udvikling af velfærdssamfundet, og har flere års ledererfaring og efteruddannelse bag sig.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.