Konference: De samfundsmæssige rammer for en kritisk socialpolitisk debat

Førende fagfolk fra organisationer, forskningsmiljøet og pressen vil tage temperaturen på samfundets rammer for en saglig og kritisk socialdebat og komme med bud på mulige løsninger. Læs mere og deltag.

Den offentlige socialdebat er i dag præget af enkeltsagsfiksering og kontrafaktisk dokumentation. Sociale organisationer, forskere og andre aktører inden for det sociale område har svært ved at trænge igennem med mere nuancerede og evidensbaserede indspark. Hvad skyldes det, og hvad kan vi gøre for at ændre det?

Det vil Socialpolitisk Forening, Frivilligt Forum, DenOffentlige.dk og FORSA forsøge at komme nærmere på, og har derfor bedt førende fagfolk fra organisationer, forskningsmiljøet og pressen om at tage temperaturen på samfundets rammer for en saglig og kritisk socialdebat, og bud på mulige løsninger. 

Læs mere og se hele programmet for konferencen her.

Tid: 12. maj fra 09.00-15.30

Sted: Borup Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København K

Tilmelding: [email protected] eller 2332 3094

 

 

 

Emneord: Social, Socialpolitisk debat, Socialpolitisk Forening, Frivilligt Forum, FORSA, Offentlig debat, Enkeltsager
DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også