BDO tør stille de frække spørgsmål

Ledelse

05/12/12 2:32

BDO Kommunernes Revision

BDO udfører i dag mange forskellige konsulentopgaver på beskæftigelsesområdet. Vores erfaringer bunder derfor i en daglig kontakt med de danske kommuner i forbindelse med udførelse af konsulentopgaver. Vi er altid parate til at rådgive og sparre, når det gælder de store udfordringer og omstillingsprocesser på området.

Beskæftigelsesområdet er jævnligt genstand for lovændringer og gennemgribende reformer. Reformerne kræver ofte en omlægning af både organisering, arbejdsgange, redskabsanvendelse og økonomi. Reformerne kræver derfor overblik over målgrupper og indsats, samt over de økonomiske og faglige konsekvenser af omlægningerne.
Seneste eksempel er reformen af fleksjob- og førtidspensionsområdet, der vil betyde store ændringer i indsatsen overfor de tungeste målgrupper og stille nye krav til kommunernes organisering og arbejdstilrettelæggelse.

BDO kan bistå med implementering af fleksjob- og førtidspensionsreformen i jeres kommune ved:

  • Organisationstilpasning og etablering af rehabiliteringsteams

  • Kompetenceudvikling i forhold til det tværfaglige samarbejde

  • Etablering af nye snitflader og arbejdsgange

  • Implementering af lovændringer i eksisterende administrationsgrundlag eller etablering af et administrationsgrundlag for området

  • Implementering af nye metoder i organisationen

  • Analyse af hidtidige fleksjob- og pensionstilkendelser med henblik på at få overblik over målgruppen for ressourceforløb

  • Overblik over den eksisterende tilbudsvifte og identifikation af behov for nye tilbud i ressourceforløbene

  • Estimering af de økonomiske konsekvenser af implementering af reformen.                                                             

Vi har tidligere hjulpet Billund Kommune med at optimere og beskrive arbejdsgange og snitflader på hele beskæftigelsesområdet. Det siges om vores sparring:

““BDO har opnået stor respekt og tillid både hos ledelse og medarbejdere. BDO’s konsulenter er fagprofessionelle både hvad angår juraen og de konkrete arbejdsprocesser. De tør stille de frække spørgsmål og i samarbejde med medarbejderne komme frem til den optimale arbejdsgang”, sagt af Arbejdsmarkedschef Inger Bønding, Billund Kommune.

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer på vej, er du velkommen til at kontakte Senior Manager Ann Frederiksen, telefon 5158 6081, mail: [email protected]

Læs mere om vores ydelser på beskæftigelsesområdet her

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.