KV13 - Brev fra mor

KV13 - Brev fra mor

Læs brevvekslingen mellem ”mor” og ”søn” – borgmester Kenny Bruun Olsen og byrådskandidat Steen Wrist Ørts i Fredericia. To lokalpolitikere, der har lagt den triste tone på hylden til fordel for kærlige breve mellem mor og søn.

Hvordan skulle det gå Steens mor – bedre kendt i den lokale bridgeklub og generelle samfundsdebat som ”ældrebyrden”? Steen Wrist Ørts var bekymret -  især efter at have læst et læserbrev i Fredericia Avisen af borgmester Kenny Bruun Olsen om at pårørende skulle tage en større del af ansvaret. Så han besluttede sig for at skrive et ”brev til sin mor”. Borgmester Kenny Bruun Olsen - som den gode mor han jo er - svarede beredvilligt og humoristisk på Steen Wrist Ørts’ kommentar.

Den kærlige korrespondance mellem de to politikere begyndte på facebook, men er nu hevet ind på DenOffentlige.dk som en hyldest til upoleret, fokuseret og kreativ politisk debat.

Følg den uortodokse debat i en uortodoks familie.

Sådan ser stamtræet altså ud:

Mor: Kenny Bruun Olsen - borgmester i Fredericia Kommune - følg Kenny på facebook og Twitter

Søn: Steen Wrist Ørts - byrådskandidat i Fredericia Kommune for Socialdemokraterne og ansat i fagforbundet 3F - følg Steen på facebookTwitter, hans hjemmeside og YouTube

Far: Ukendt

Blogs

 • Mor bliver til far
  01.11.13 Politik

  "Det er rart at kunne diskutere den politik, der er væsentlig for borgerne frem for den med størst underholdningsværdi. Politik må gerne have en underholdningsværdi så længe, der er fokus på indholdet og ikke formen," skriver Kenny Bruun Olsen til sin "søn".

 • Mor, du må aldrig se dig selv som en ældrebyrde
  23.10.13 Politik

  "P.s. Mor, forresten så nyder jeg disse breve. Der er helt rart, ikke at skulle snakke Gucci-tasker, Rolex ure, førsteklasses flybilletter eller sko til et par tusinde. Så bliver politik sgu så trist," skriver Steen Wrist Ørts til sin "mor" Kenny Bruun Olsen.

 • Steen, du hører lige, hvad du vil
  16.10.13 Politik

  "Vores velfærdssamfund har brug for mere end kolde kontanter fra borgerne for at kunne bestå. Det handler også om det menneskelige engagement - både fra pårørende og frivillige. Særligt i hårde tider," skriver mor, Kenny Bruun Olsen, til sin søn.

 • Kære mor - Vent med flyttebilen til efter valget
  16.10.13 Politik

  "Mor, jeg forstår altså ikke, at du som SOSU-assistent accepterer præmissen? Hvorfor skal det ikke længere være en rettighed, at være sikret basal pleje og rengøring?" skriver Steen Wrist Ørts til "sin mor" Kenny Bruun Olsen.

 • Brev fra mor
  15.10.13 Politik

  To lokalpolitikere har lagt den triste tone i den politiske debat på hylden til fordel for kærlige breve mellem mor og søn. Brevvekslingen mellem ”mor” og ”søn” – borgmester Kenny Bruun Olsen og byrådskandidat Steen Wrist Ørts i Fredericia Kommune - fortsætter her.

 • Brev til mor
  15.10.13 Politik

  To lokalpolitikere har lagt den triste tone i den politiske debat på hylden til fordel for kærlige breve mellem mor og søn. En brevveksling mellem ”mor” og ”søn” – borgmester Kenny Bruun Olsen og byrådskandidat Steen Wrist Ørts i Fredericia Kommune - starter her.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner