KVUC indgår partnerskab med Team Danmark om uddannelse af elitesportskursister

På KVUC får elitesportsudøvere nu endnu bedre muligheder for at dyrke idræt på højt niveau, samtidig med at de tager en uddannelse. KVUC er blevet officiel uddannelsespartner hos Team Danmark.

KVUC’s fleksible uddannelsestilbud gør det muligt for elitesportsudøvere at sammensætte et individuelt uddannelsesforløb på både AVU, HF og GSK.

KVUC er et voksentilbud til dem, som valgte skolen fra tidligere - måske fordi idrætten fyldte det hele i disse år.

Det nye partnerskab mellem Team Danmark og KVUC kan bidrage til at sikre, at elitesportsudøverne også får en god uddannelse med i bagagen til deres senere vej frem i livet.

Fleksibiliteten på KVUC gør det muligt at holde pauser, hvis idrætten skal have mere plads i en periode, lige som KVUC tilbyder elitesportsudøverne at studere helt eller delvist online. Det giver fleksibilitet i hverdagen omkring fx træningsophold i udlandet. KVUC har i forvejen flere sportsfolk blandt vores kursister og kender derfor til sportsudøvernes særlige behov for fleksibilitet, støtte og forståelse.

På KVUC's hjemmeside under "Mød kursisterne" kan du læse to cases om eliteidrætsudøvere, der allerede i dag har gavn af de fleksible uddannelsesmuligheder. Læs om balletdanseren Stephanie og basketballspilleren Anemone.

 

 

06_anemone-2.jpg?width=422&height=281&mo

 

Emneord: KVUC, Team Danmark, Ungdomsuddannelser
KVUC på DenOffentlige.dk KVUC er Københavns Voksenuddannelsescenter, som er en selvejende institution under staten....
Aktivitet: Artikler: 75 | Events: 1 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også