Det var en tydeligt glad Anne Katrine Schjønning (tv), der fik overrakt den fornemme pris. Foto: Djøf
Det var en tydeligt glad Anne Katrine Schjønning (tv), der fik overrakt den fornemme pris. Foto: Djøf

Djøfs Lederspris 2022 uddelt: Har potentiale til at stige helt til tops i dansk erhvervsliv

Ledelse

12/5/22 8:51

Jens Asbjørn Bøgen

Den 37-årige vinder har blandt andet indført 4½ dages arbejdsuge på sin arbejdsplads.

Djøfs Lederpris 2022 går direktør Anne Katrine Schjønning, 37 år, fra advokatfirmaet Molt Wengel.

Den årlige lederpris uddeles hver år til en leder, der har potentiale til at stige helt til tops i dansk erhvervsliv. Og som samtidig er kendt som en god og tillidsskabende leder, der også har stærke kommunikative egenskaber og evner at beskrive sin egen ledelsesstil.

"En sådan leder er Anne Katrine Schjønning. Hun har vist, at hun som direktør kan skabe resultater. Og hun har samtidig fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel er højt prioriteret. Hendes lederstil bidrager til at skabe meningsfuldhed – både strategisk, taktisk og operationelt," siger Anne Bach Waagstein, nyvalgt formand for Djøf Privat, i en pressemeddelelse.

Vinder håber at kunne inspirere andre

Anne Katrine Schjønning arbejder som direktør i advokatfirmaet Molt Wengel, og hun er glad for at have modtaget den fornemme hæder:

"Jeg er selvfølgelig glad for at få prisen. Og det der gør mig rigtig glad er, at der bliver lagt mærke til den måde, vi er advokatkontor på. At det bliver set, at vi gør og vil noget andet. Jeg håber, at det kan være med til at inspirere andre til også at turde gå efter det, man tror er det rigtige, og ikke bare gøre som man plejer," siger hun i pressemeddelelsen.

Og vinderen har da også haft stor indvirkning på sin nuværende arbejdsplads. Hun har blandt andet været med til at implementere 4½ dages arbejdsuge, og så arbejder hun løbende med transformation af arbejdsmetoder og kultur.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.