Lolland siger farvel til direktør

Byrådet har tidligere besluttet at reducere direktionen fra fire til tre direktører med virkning fra 2018. Den beslutning fremskyndes, så Lolland Kommunes direktion fremadrettet vil have tre medlemmer.

"Set i lyset af en kommende reduktion fra fire til tre direktører har direktør Hans Erik Lund Rasmussen og jeg indgået en aftale om, at Hans Erik Lund Rasmussen fratræder sin stilling på nuværende tidspunkt, idet der ikke ses at kunne tilbydes et tilfredsstillende jobindhold for Hans Erik Lund Rasmussen," forklarer kommunaldirektør Thomas Knudsen.

Hans Erik Lund Rasmussen har sidste arbejdsdag i dag.

Ledelsesavisen #3

Se alle artikler fra Ledelsesavisen #3 her.

Læs mere om Ledelsesavisen

Få Ledelsesavisen fremover. Gratis Abonnement her.

"Jeg vil her sige en stor tak til Hans Erik Lund Rasmussen for den periode, hvor han har bidraget til direktionens arbejde med drift og udvikling af Lolland Kommune."

Konsekvensen bliver en omfordeling af direktionens referenceforhold i fremtiden:

 • Sektorerne Børn og Unge, Dagtilbud, Skoler, Økonomi, HR, IT og Digitalisering samt Udvikling og Erhverv refererer til kommunaldirektør Thomas Knudsen.
 • Sektorerne Teknik og Miljømyndigheden samt Kultur, Fritid og Borgerservice refererer til direktør Bjarne Hansen.
 • Sektorerne Social og Arbejdsmarked samt Ældre og Sundhed refererer til direktør Klaus Marius Hansen.
Emneord: Lolland Kommune, Hans Erik Lund Rasmussen, Thomas Knudsen, Kommunaldirektører, Bjarne Hansen, Klaus Marius Hansen
Lolland Kommune på DenOffentlige.dk Lolland Kommune
Aktivitet: Artikler: 31 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 02.04.20 Kommunalt
  Byudvikling i Nakskov skal inspirere hele landet

  Hvordan skal fremtidens købstad se ud? Lolland Kommune, Realdania og A. P. Møller Fonden har til sammen afsat 150 millioner kroner til initiativet Nakskov 2030. Et ambitiøst udviklingsprojekt der vil sende den gamle købstad og levende industriby godt ind i fremtiden.

 • 16.07.18 Infrastruktur
  Nye vandboringer leverer vand til Femern-byggeriet

  Lolland Kommune har givet tilladelse til indvinding af vand fra tre nye vandboringer, der skal levere størstedelen af det nødvendige vand til Femern-byggeriet.

 • 19.02.18 Infrastruktur
  Femern bliver en Game-Changer for Lolland

  Det er en udbredt opfattelse på Lolland og på Rådhuset i Maribo, at Femern bliver en game-changer, men det kræver hårdt arbejde, da gevinsterne ikke kommer af sig selv. Lolland kommunes projektleder på Femern, Lars Kroer udtaler sig således: "Kommunen skal have mest muligt ud af projektet for Lolland."

 • 20.09.17 Infrastruktur
  Boliganalyse: ’Den rådne banan’ er slet ikke så rådden

  Vi har i mange år talt om ’Den rådne banan’, men er det virkelig så råddent i yderkanten af Danmark? Boligsiden.dk har set nærmere på, hvordan prisudviklingen og salgstallene på boligmarkedet har udviklet sig side om side med gennemsnitsdanmark.

 • 14.09.17 Infrastruktur
  Her er vinderne på boligmarkedet

  En opgørelse over hussalget i de seneste 25 år viser, at der er store forskelle på, i hvilke kommuner den årlige fortjeneste har været størst for dem, der solgte i 2016. I top 10 finder vi både Lolland, Rødovre og Samsø.