Fotografi af Mufid Majnun (Unsplash.com)

Nu kan din chef få dig tvangstestet

Lovgivning

20/11/2020 10:50

Wupti - så fik Dansk Industri gennemtrumfet sin vilje, og nu kan din chef tvinge dig til at få stukket en vatpind langt op i din næse og dybt ned i halsen. Dernede hvor du raller. Hvis du altså vil beholde dit job…

Regeringen har i tæt samarbejde med Dansk Industri gennemført sin nyeste hastelov, som giver din arbejdsgiver helt nye midler og muligheder. Det drejer sig selvfølgelig om den der sygdom, du ved - der giver regering, myndigheder og nu altså også din chef lov til det meste.

“Ved middagstid torsdag vedtog Folketinget en lov, der betyder, at arbejdsgivere kan pålægge ansatte at blive testet for covid-19, og at den ansatte skal oplyse arbejdsgiveren om resultatet af testen.”

Kravet om testning kan ifølge loven tages i brug af arbejdsgiveren, hvis det er »sagligt begrundet i hensynet til at begrænse spredningen af smitte med covid-19, herunder arbejdsmiljøhensyn, eller i væsentlige driftsmæssige hensyn«. Der er ingen nærmere oplysninger om hvornår noget er “sagligt begrundet”. Bemærk at det ikke skal være “fagligt” begrundet, altså sundhedsfagligt begrundet. Det er med andre ord op til din chef at vurdere, da hun/han jo f.eks. bedst kender virksomhedens driftsmæssige udfordringer. Så kan du selv bestemme om du vil være lydig eller miste dit job.

Så grundlæggende kan arbejdende danskere nu blive behandlet som landmænd i årevis har behandlet deres kvæg. Den ansatte har mistet sin ret til at bestemme over sin egen krop, hvis vedkommende vil fastholde sit job.

Men tro ikke at det stopper der. Selvfølgelig gør det ikke det. Næste skridt er naturligvis vaccinen som samme organisationer, plus de internationale, for alt i verden vil have ind i din krop. Den der genmanipulerede vaccine som i medierne bliver fremstillet som den store frelser for enden af den politikerpåførte frygtfryser, du befinder dig i.

I Irland har myndighederne allerede gennemført et “healthpass” som er nødvendigt hvis man skal kunne “go about ones daily activities” som de så smukt siger, og EU har allerede i 2018 planlagt at der inden 2022 skal være vaccine-pas overalt i EU. Det Irske “healthpass” er en app som installeres på brugerens smartphone og viser om man har en frisk negativ covid-test (eller andre sygdomme der senere evt. kommer til at plage samfundene). Appen har allerede indbygget opgraderingen til når vaccinerne skal udrulles.

Ja, vi lever sandelig i et mere og mere ekstremt teknokratisk tyranni. Hvert skridt der tages begrundes med “folkesundheden”. Og når bureaukrat-ansigtet lægges i de rigtige alvorlige folder, mens det siges, så lader de fleste danskere de nye magtbeføjelser til myndighederne glide ned med tryg tilfredshed.

Men i et totalitært samfund er det faktisk ikke de psykopatiske magthavere der virkeliggør det totalitære system. Nej, det er de medløbere der accepterer og udfører ordrerne som psykopaterne “kræver udført”. 

Referencer:

https://www.berlingske.dk/politik/lovforslag-hastet-gennem-folketinget-n...
https://www.ft.dk/ripdf/samling/20201/lovforslag/l102/20201_l102_som_ved...
https://www.youtube.com/watch?v=U88ZKJhztiM
https://www.strategic-culture.org/news/2020/06/28/2022-vaccination-passp...

Mest Læste

Annonce