Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Decembers vigtigste trick: Sådan får du låget af glas uden problemer

Mad og drikke

13/12/2023 13:57

J. Bøgen

Tricket kan bruges på syltetøjsglas, glas med pastasauce, syltede agurker og mange andre ting.

En kvinde på TikTok har afsløret, hvordan du kan få genstridige låg op på et øjeblik, hvilket folk har beskrevet som et "game changing" hack.

Det skriver Daily Record.

Der er ikke noget mere frustrerende end at begynde at tilberede et måltid og derefter prøve at åbne låget på en krukke, der bare ikke vil rokke.

Det er endnu mere irriterende, når de almindelige løsninger, som at køre den under varmt vand eller smække den mod ​​bordpladerne, heller ikke ser ud til at gøre noget fra eller til. Men der er ingen grund til at opgive din madlavning, da alt hvad du behøver for at åbne et tæt låg åbenbart er en simpel oplukker.

Det siger forfatter og terapeut KC Davis, der delte det hurtige hack med sine 1,5 millioner følgere. Og hendes tip til åbning af krukken har været enormt populær og har udnyttet over 206.000 likes og tusindvis af kommentarer.

Brug en oplukker

I videoen, som viser KC, der kæmper for at åbne et glas med pastasauce, siger hun: "Jeg var 36 år, da jeg opdagede det," hvorefter hun tager en oplukker og lægger den på siden af ​​låget.

Hun løfter den forsigtigt lidt op for at slippe trykket. Så forsøger KC at dreje låget, og det kommer nemt af.

Kommentarerne var fulde af folk, der takkede KC for hacket og sagde, at de helt sikkert vil prøve det næste gang, de støder på et glas med et stædigt låg.

En person sagde: "Jeg gik lige hen og åbnede hver eneste krukke i mit køkken for at bevise dette. Nu skal jeg bruge det."

En anden kommenterede: "Jeg er målløs. Du mener, jeg har kæmpet mod dette i 34 år uden grund?!" En tredje tilføjede: "Oh boy, det er en game changer!"

Andre gode råd

En person delte et andet tip for at undgå at forårsage skade på låget og sagde:

"Hvis det ikke springer let, så gør det på en anden side, ellers vil det bøje toppen for meget og vil ikke lukke rigtigt."

Andre begyndte at dele deres egne forskellige råd, hvor nogle sagde, at de gør det samme, men at de bruger en ske eller smørkniv til at frigøre vacuummet.

En delte sit råd: "Jeg banker bare rundt om kanten af ​​låget med enden af ​​en smørkniv. Virker perfekt!"

En anden tilføjede: "Jeg banker bare bagsiden af ​​et redskab på midten af ​​låget, og det gør tricket."

Mest Læste

Annonce