Lars Matjeka bliver ny topchef i Aller

Medier: Allers norske topchef siger farvel til koncernen

Nordmanden Pål Thore Krosby forlader sin post som administrerende direktør i Aller Media A/S.

Den danske mediekoncern Aller Media, der står bag ugeblade som Se og Hør, Billed-Bladet, Femina og Familie Journal, skifter ud på direktørgangen.

Nordmanden Pål Thore Krosby har i godt 15 år kunnet uddele visitkort som administrerende direktør i Aller, men han forlader nu Aller-koncernen.

Det oplyser Aller i en pressemeddelelse.


Samtidig bliver det meddelt, at Aller Holding i samarbejde med Aller Media har besluttet at udskille den danske koncerns rejseforretning, Aller Leisure, og gøre det til en selvstændig enhed direkte under holdingselskabet.

Aller Leisure dækker over en række rejsebureauer. Formålet er at sikre en klar profil af koncernens rejseforretning uafhængigt af koncernens medieforretning, lyder det.

Det er i denne forbindelse, at Pål Thore Krosby har valgt at sige farvel til Aller. Det var i hans tid som direktør, at Aller trådte ind på rejsemarkedet ved købet af Nyhavn Rejser i 2013.

- Jeg har netop afleveret et godt regnskabsår, samtidig som store udfordringer har været håndteret de seneste år, siger Krosby i pressemeddelelse.

- Når jeg nu har et anderledes perspektiv på fremtiden, end den deling af selskaberne der ønskes, tænker jeg, at det er et godt tidspunkt at give stafetten videre. Jeg er dog stolt over at have tilført koncernen en rejseforretning, der er vokset så stor i Danmark og Norden, at den løftes op i Aller Holding.

Han siger samtidig, at selv om det er "vemodigt at slutte", er det den rigtige beslutning.

- Jeg er klar til et nyt job som topchef, måske fortsat i Danmark, siger Pål Thore Krosby.

Selskabet har kigget i de interne rækker for at finde Pål Thore Krosbys arvtager.

Fremover bliver det Lars Matjeka, der sætter sig i stolen som administrerende direktør. Han har hidtil været direktør for det Aller-ejede annoncebureau DG Media og Datagraf Communications.

/ritzau/

 

 

Emneord: Aller Media, Aller, Pål Thore Krosby, 300317, Lars Matjeka
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 01.06.21 Ledelse
  Direktør for Landbrugsstyrelsen fratræder

  Stillingen som direktør vil snarest muligt blive slået op efter gældende regler.

 • 30.03.17 Bæredygtighed
  Affald får nemmere ved at rejse i Europa

  En række byrdelettelser gør det nu nemmere for danske virksomheder at flytte affald på tværs af landegrænser. Det fremmer cirkulær økonomi til gavn for både virksomheder og miljøet.