Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

DR med vild nyhed: "Løvens Hule" i helt nyt koncept

Medier

03/03/2024 15:56

J. Bøgen

Skal du se med?

Hvis du er blandt dem, der trofast følger med, når det populære iværksætter-program 'Løvens hule' løber af stablen, så er der god grund til at spidse øre.

DR løfter nemlig sløret for en overraskende, at tiden nu er inde til at åbne dørene for Danmarks yngre generation af kreative sjæle.

Med lanceringen af 'Løvens Hule Junior', som vil blive udsendt til efteråret, får børn og unge mellem 10 og 17 år en enestående chance for at træde ind i lyset og præsentere deres innovative idéer for et panel af erfarne iværksættere.

Det nye tiltag bygger på DR's succes med at skabe børnevenlige versioner af deres populære voksenprogrammer, såsom MGP og 'Den store juniorbagedyst', og lover at bringe et frisk pust til konceptet om ungt entreprenørskab.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Ukendte 'løver'

'Løvens Hule Junior' vil, ligesom sin forgænger for voksne, bestå af et panel af 'løver', hvis navne endnu er kendt.

Programmets format er dog tilpasset den yngre målgruppe, hvor fokus skifter fra finansielle investeringer til mentorskab og udvikling. Her vil børnene få rig mulighed for at modtage værdifuld feedback og måske endda stipendier, der kan hjælpe med at realisere deres drømme.

B&U-chef Morten Skov lægger heller ikke skjul på, at programmets mål om at give børn et realistisk indblik i, hvad der kræves for at gøre en idé levedygtig på længere sigt:

"Det er ikke nemt at tjene penge hurtigt – det kræver hårdt arbejde, mod, opfindsomhed og vedholdenhed og med ’Løvens Hule Junior’ vil DR gerne være med til at gøre børn bevidste om, hvad det kræver at gøre sin idé flyvefærdig".

Og hvis der går børn rundt derude, som interesserer sig for at opfinde ting eller går med iværksætterdrømme, så er chancen der nu i ’Løvens Hule Junior’, der sendes på DRTV og DR1 lørdag aften til efteråret. Der er ingen penge mellem børnedeltagerne og løverne, som vi kender det i ’Løvens Hule’ for voksne.

’Løvens Hule Junior’ vil have en vært og løver i panelet. DR glæder sig til at afsløre navnene på løverne senere på året.

Tilmelding til ’Løvens Hule Junior’ kan ske via dr.dk/løvenshule.

Mest Læste

Annonce