Departementschef Karoline Prien Kjeldsen stopper på grund af sygdom

Ledelse

10/9/13 8:36

Freja Eriksen

Kulturministeriets departementschef gennem de seneste 13 år, Karoline Prien Kjeldsen, stopper i stillingen som departementschef på grund af sygdom.

Gennem de senere år har Karoline Prien Kjeldsen kæmpet med en tilbagevendende kræftsygdom. Hun har derfor valgt at stoppe som departementschef for i en periode at koncentrere sine kræfter om sygdommen og familien.

Departementschef Karoline Prien Kjeldsen siger:

"Mit hjerte brænder for kulturen, og jeg har følt det som et stort privilegium at få lov til at arbejde i Kulturministeriet i 13 år. Jeg har nydt at arbejde sammen med dygtige og engagerede mennesker i departementet, styrelser, institutioner og organisationer. Det har også været en stor glæde at arbejde sammen med ministre og andre politikere, der har engageret sig i kulturen og idrætten. Og ikke mindst har det været spændende at møde det engagement, der er blandt kunstnere i kulturlivet."

Kulturminister Marianne Jelved siger:

”Karolines måde at lede Kulturministeriet på har været helt særlig, og hendes ånd gennemsyrer hele ministeriet. Hun har gennem årene som departementschef skabt rammerne for et departement fyldt med dybt professionelle, engagerede og åbne medarbejdere. Derfor er det et stort tab for ministeriet, at Karoline ser sig nødsaget til at stoppe som departementschef.

Samarbejdet med Karoline har for mig været inspirerende og en personlig oplevelse, som jeg ikke ville have været foruden, og det gør mig ondt, at hun er ramt af en alvorlig sygdom. Selvom jeg er ked af at skulle undvære Karoline som min nærmeste medarbejder i ministeriet, forstår jeg til fulde hendes beslutning, og jeg håber virkelig, at Karoline kommer igennem det”.

Stillingen som departementschef i Kulturministeriet vil blive slået op.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce