Byrådsmedlem fra Odder afløser Troels Lund

Venstres byrådsmedlem fra Odder Finn Thranum står til at afløse Troels Lund Poulsen under orlov.

Venstremanden Troels Lund Poulsens orlov, baner vejen for, at byrådspolitikeren Finn Thranum fra Odder kan komme i Folketinget.
Finn Thranum blev ved folketingsvalget den 15. september Venstres førstesuppleant i Østjyllands Storkreds, hvor Troels Lund Poulsen er valgt.
Finn Thranum er 55 år og var ved valget Venstres spidskandidat i Aarhus Vest.
- Det er på en alvorlig baggrund, at jeg nu kommer i Folketinget, hvis jeg var blevet valgt ind ved folketingsvalget, så var det noget andet, siger Finn Thranum.
- Jeg er ked af det på Troels Lund Poulsens og Venstres vegne. Det er en træls baggrund. Men når det er sagt, så glæder jeg mig meget, siger han.
Efter mere end 30 år som ansat i Falck har Finn Thranum de seneste tre år været ansat i ambulancevirksomheden Responce, hvor han kører som ambulancebehandler.
Han bor i Hou og er medlem af byrådet i Odder Kommune, hvor han blandt andet sidder i Social- og Sundhedsudvalget.
Ved siden af det politiske er det kommende folketingsmedlem næstformand for Hou Maritime Idrætsefterskole. Det afspejler hans fritidsinteresser, der blandt andet er sejlsport.
/ritzau/

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer