Egedal: Svend Kjærgaard Jensen skifter til LA

Svend Kjærgaard Jensen, tidligere borgmester og nuværende byrådsmedlem i Egedal Kommune, har besluttet at forlade det lokale parti Egedal-listen og melde sig ind i Liberal Alliance. Han begrunder blandt andet sit partiskift med, at Liberal Alliance står for det, som Venstre gjorde for nogle år siden.

”Det er naturligt for mig at skifte til Liberal Alliance, fordi partiet har en række liberale mærkesager som lavere skat, mindre bureaukrati og mere personlig frihed, som Venstre de senere år har givet slip på. Danmark står midt i en økonomisk krise, hvor det er nødvendigt med et parti som Liberal Alliance, der vil reformere og få Danmark tilbage på vækstsporet,” siger Svend Kjærgaard Jensen, der for kort tid siden kunne fejre 25 års jubilæum i byrådene i Ølstykke og Egedal.

Svend Kjærgaard Jensen har sammen med størstedelen af medlemmerne i Egedal-listen besluttet sig for at nedlægge partiet og overføre alle aktiviteter til Liberal Alliances nyopstartede lokalafdeling. Egedal-listen blev dannet i 2007, da Venstre ekskluderede byråds- og bestyrelsesmedlemmer, der sprang fra en konstitueringsaftale og i stedet pegede på Svend Kjærgaard Jensen som borgmester.

Liberal Alliance glæder sig over Svend Kjærgaard Jensens beslutning og byder ham velkommen i partiet.

”Jeg er utrolig glad for, at Svend Kjærgaard Jensen, der har mange års erfaring som borgmester og byrådsmedlem, har meldt sig ind hos os i Liberal Alliance,” siger Leif Mikkelsen, landsformand i Liberal Alliance.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer