Helle Sjelle afløser Helge Adam Møller

Helle Sjelle afløser Helge Adam Møller som folketingskandidat i Næstved. Brian Mikkelsen bliver konkurrent.

Den 40-årige folketingspolitiker Helle Sjelle forlader København for at blive ny konservativ folketingskandidat i Næstved-kredsen, skriver Sjællandske.
En enig kredsbestyrelse indstiller Helle Sjelle til at afløse Helge Adam Møller, der på grund af dårligt helbred stopper i Folketinget ved næste valg.
Helle Sjelle har siden 2001 været medlem af Folketinget, valgt i København. Her skulle hun blandt andre kæmpe med kulturminister Per Stig Møller om stemmerne.
I Sjællands storkreds er det økonomiminister Brian Mikkelsen, der bliver Helle Sjelles konkurrent blandt de konservative vælgere, skriver avisen.
- Jeg glæder mig over, at Helle Sjelle bliver kandidat på Sjælland. Jeg er sikker på, at hun bliver valgt, siger den konservative partiformand og vicestatsminister, Lars Barfoed.
De konservative i Næstved holder ekstraordinær generalforsamling den 14. april, hvor Helle Sjelle ventes enstemmigt valgt til ny folketingskandidat.
68-årige Helge Adam Møller fortalte i sidste uge, at han de seneste måneder har haft nogle helbredsproblemer, og derfor ønsker han ikke at genopstille. Han har været medlem af Folketinget i knap 28 år.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer