Jesper Holt Jensen fra Kystdirektoratet til Thisted Kommune

Den 1. juni tiltræder Jesper Holt Jensen som ny direktør for Teknisk Forvaltning i Thisted Kommune. Det blev endeligt besluttet, da et enigt Byråd valgte at godkende ansættelsesudvalgets enstemmige indstilling.  Jesper Holt Jensen er 50 år og afløser Torben Juul-Olsen, som går på pension efter mange års godt arbejde for Thisted Kommune.

Jesper Holt Jensen kommer fra en stilling som direktør i Kystdirektoratet, hvor han blandt andet har ført organisationen gennem en større forandringsproces fra anlægs- og driftsorganisation til rådgivningsvirksomhed og myndighedsopgaver for ministerium og departement.

Jesper Holt Jensen er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet i 1989. Han blev ansat i Kystdirektoratet i 1990 og udnævnt som direktør for Kystdirektoratet i 2002. Jesper Holt Jensen bor i Holstebro med sin kone og 3 børn.

- Interessen for direktørstillingen har været meget stor, så det har været en tæt, men også meget positiv proces at vælge vores nye direktør, fortæller kommunaldirektør Carsten Sand Nielsen og fortsætter: Et valg indebærer også en række fravalg, og det har været vanskeligt at sige nej til så mange velkvalificerede ansøgere. Når ansættelsesudvalget enstemmigt har valgt at pege på netop Jesper Holt Jensen, så skyldes det især hans evne til at drive og skabe forandringer. Thisted Kommune har brug for en direktør, som har modet til fortsat at udvikle fremfor kun at vedligeholde kommunen, og det har vi tilliden til, at Jesper Holt Jensen kan.

Jesper Holt Jensen får ansvaret for Teknisk Forvaltning, Erhverv, Kultur og et af de tværgående stabscentre.

Thisted Kommune på DenOffentlige.dk Thisted Kommune
Aktivitet: Artikler: 4 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer