Katja Kayser ny adm. direktør i Københavns Kommune

Katja Kayser bliver ny chef for 9.000 ansatte Cand. jur./MPM Katja Kayser blev i går aftes udpeget som ny administrerende direktør for Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning. Det skete på et møde i Borgerrepræsentationen.

Katja Kayser kommer fra en stilling som koncerndirektør i Region Hovedstaden, hvor hun har haft ansvar for Psykiatri, Handicap, kommunesamarbejdet med sundhedsaftaler, samarbejdet med de praktiserende læger og en række udvalg. Hun har desuden haft HR-området, politisk sekretariat og været formand for VMU, samarbejdsudvalget.

Katja Kayser er udvalgt af et ansættelsesudvalg med deltagelse af blandt andre sundhedsborgmester Ninna Thomsen (SF) og overborgmester Frank Jensen (S).

Katja Kayser startede som ministersekretær i det daværende Arbejdsministerium. Siden blev hun forbundsdirektør i BUPL og administrerende direktør i Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning.

Som ny administrerende direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen bliver Katja Kayser øverste chef for ældreomsorg og forebyggende sundhed. Samlet får over 21.000 ældre københavnere i løbet af et år støtte og hjælp fra hjemmeplejen, sygeplejen eller på københavnske plejeboliger, og forvaltningen har desuden det forebyggende arbejde blandt københavnerne.

Katja Kayser er 53 år. Hun bor i Helsingør med sin mand og har tre voksne børn.

Hun tiltræder stillingen den 14. januar 2013.

Københavns Kommune på DenOffentlige.dk Københavns Kommune
Aktivitet: Artikler: 69 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer